E prima ta comandă? Ai-20% EXTRA de la 320lei5

MINUS20Activează codul de reducere
Numai:00Ore00Minute00Secunde
Sandale265
Pantofi deschiși de la PLAYSHOES pe albastru
Nou
-32%

PLAYSHOES

37,90 lei55,90 lei
  • +1
Disponibil în mai multe mărimi
FemeiBărbaţiCopii
MasterCardVisaPlata rambursPayUFan Courier

Joacă nelimitată cu cele mai cool modele de sandale pentru copii

Joaca este un lucru foarte serios, copiii pot confirma! Pentru toate orele de mișcare și explorare, încălțămintea pentru copii confortabilă este foarte importantă. Sandalele sport pentru copii sunt esențiale pentru toate activitățile în casă sau în aer liber, iar materialele trebuie să fie de cea mai bună calitate, rezistente și durabile. De aceea, alegerea unei perechi de sandale de copii nu este un lucru chiar atât de simplu!

Sandale pentru copii, într-o gamă largă de modele

Cresc atât de repede, iar încălțămintea pare să rămână mică de la o zi la alta! De aceea, ai nevoie de o sursă de încredere pentru a cumpăra cele mai frumoase sandale pentru copii, confortabile și accesibile. Pe ABOUT YOU, găsești sandale pentru copii ieftine, de la branduri cunoscute, care se potrivesc și la joacă sau pentru ocazii mai serioase. Încălțămintea sport pentru copii de pe ABOUT YOU este aleasă cu grijă și găsești întotdeauna cele mai bune oferte și promoții, așa că, indiferent cât de des ai nevoie de sandale pentru copii, rămâi în buget!

Vesele și colorate, pentru orice activitate!

Copiii nu au răbdare la cumpărături, așa că facem lucrurile mai simple pentru tine! În magazinul tău online de fashion preferat, cumpărăturile sunt doar la câteva clickuri distanță, chiar de la tine de acasă! Aici găsești o mulțime de modele de sandale pentru copii sau orice tip de încălțăminte ai nevoie. Și pentru ca totul să fie mult mai rapid și mai eficient, livrarea și returul, în cazul în care nu ai ales culoarea sau mărimea potrivite, sunt gratuite!

Branduri populare din această categorie
Culori populare din această categorie
Mai multe subiecte interesante
Categorii copii
Branduri copii
ABOUT YOU X INTERNATIONAL
*Apel gratuit în toate rețelele. În cazul apelurilor internaționale pot fi percepute tarife suplimentare.**Toate prețurile includ TVA.5) Această promoție este valabilă până pe data de 28.10.2021 (ora 23:59). Condițiile promoției le găsești pe: https://www.aboutyou.ro/conditii-promotie
© 2021 About You AG & Co. KG