Descoperă REDUCERILE DE VARĂ: Până la -70%5

Haine7.536
Vizualizare
Sortează
Mărime
Culoare
Marca
Preț
MasterCardMaestroVISACash on DeliveryPayUFan Courier

Hăinuțe pentru copii, vesele și colorate

Unul dintre cele mai importante evenimente din viața noastră este venirea pe lume a unui nou membru al familiei, care va fi iubit și răsfățat de toată lumea din jur. Iar primul lucru care ne vine în minte atunci când urmează să facem un cadou pentru un bebeluș sunt hainele. Iar pentru viitorii părinți, îmbrăcămintea pentru nou-născut este printre primele pe lista de cumpărături pentru cel mic. Așa că, dacă te afli într-una din aceste situații și ești în căutarea de haine pentru bebeluși, pe About You găsești tot ce ai nevoie, de la body-uri și costume, până la pantaloni, salopete, rochițe și haine pentru orice anotimp. Acestea sunt disponibile într-o gamă largă de culori, modele și materiale, pentru a se potrivi perfect!

Haine nou născuți comode și confortabile

Pielea bebelușilor este sensibilă, de aceea, cel mai important criteriu pe care trebuie să-l iei în considerare atunci când cumperi haine de bebeluși este compoziția materialului. Fibrele cât mai naturale și lejere sunt cele mai potrivite pentru hăinuțe de copii, materiale care nu rețin umezeala la interior și permit o bună circulare a aerului. Dacă nu ai timp să mergi la cumpărături, About You este magazinul de haine bebeluși online unde găsești toate lucrurile de care ai nevoie pentru primele luni acasă, împreună cu bebelușul.

Haine bebeluși ieftine și confortabile

Vesele, colorate și atât de mici încât par pentru păpuși, hăinuțele pentru bebeluși trebuie să fie confortabile și moi și să permită mișcarea lejeră a celui mic. Dacă sunt vesele și colorate, cu atât mai bine! Iar pe About You, cu siguranță vei găsi hăinuțe care îndeplinesc toate criteriile: body nou născuți, haine elegante bebe, articole nou născuți, de care vei avea nevoie în primele săptămâni, toate la prețuri accesibile, ieftine, pentru orice buget!

Branduri populare din această categorie
Culori populare din această categorie
Mai multe subiecte interesante
Categorii copii
Branduri copii
ABOUT YOU X INTERNATIONAL
*Cel mai mic preț total din ultimele 30 de zile înainte de reducerea de preț.**Apel gratuit din toate rețelele. Apelurile din străinătate pot fi taxate.***Toate prețurile includ TVA.5) Nu se aplică condiții speciale. https://www.aboutyou.ro/conditii-promotie