SUMMER SALE: Până la 60% reducere5

Pantofi pentru copii1,399

Pantofi pentru băieți cu chef de joacă

Copiii sunt în continuă mișcare și au tot timpul câte ceva de făcut. Pentru asta, au nevoie de încălțăminte confortabilă, care să facă față oricăror provocări și activități. În plus, cresc atât de repede și au nevoie tot timpul de noi și noi perechi de încălțăminte de copii, potrivite pentru fiecare etapă de creștere. Dacă ești în căutarea unor pantofi de copii pentru mers la școală, alege încălțăminte comodă, în care să poată petrece lejer mai multe ore și care se asortează cu restul ținutei. Pentru ocazii, optează pentru încălțăminte de băieți elegantă, dintr-un material mai fin, în combinație cu pereche de pantaloni de stofă sau blugi și o cămașă copii. Orice ai alege, criteriul de bază este confortul!

Ghete de băieți pentru distracție la zăpadă

Pe About You am pregătit o selecție de ghete îmblănite pentru băieți și alte tipuri de încălțăminte perfectă pentru activitățile de iarnă. Materialele din care sunt realizate sunt de calitate, impermeabile și călduroase, așa că va putea petrece multe ore la distracție, fără griji. În plus, prețurile sunt accesibile, așa că vei găsi pantofi pentru băieți ieftini, de la branduri de top, pentru toate ocaziile!

Pantofi sport pentru băieți, încălțămintea potrivită pentru orice provocare

Pentru toate activitățile există perechea de încălțăminte potrivită, iar pantofii pentru băieți nu fac excepție. De la ghete de băieți simple sau cu diverse modele până la pantofi sport pentru băieți, papuci și bocanci, găsești tot ce ai nevoie pe About You, magazinul online de fashion unde te așteptăm cu o mulțime de soluții! Iar pentru a face lucrurile mai simple și mai accesibile, livrarea și returul sunt gratuite pentru orice comandă!