Kendall for ABOUT YOU – Live acum5

Numai:00Ore00Minute00Secunde
Lenjerie pentru copii823

Lenjeria pentru copii, necesară în garderoba oricărui micuț

Toți părinții se simt împliniți și cu adevărat fericiți doar atunci când copilul lor este în siguranță din toate punctele de vedere, motiv pentru care sunt anumite articole vestimentare din garderoba fiecărui micuț care niciodată nu rămân aceleași și sunt în continuare schimbate și reschimbate. Poate ai ghicit la ce ne referim: lenjeria pentru copii, compusă din hainele de bază pe care, în general, orice mămică trebuie să le aibă la îndemână și întotdeauna în variante multiple de schimb.

Gata de orice, cu lenjeriile de corp potrivite

Pentru că se află la vârsta marilor descoperiri iar tu ești mereu în spatele lui, protejându-l și îndrumându-i pașii, nu uita să îi oferi lenjerii de corp fine ca pielea lui sensibilă, care să îi țină de cald în zilele răcoroase și în care să poate face tot ce vrea, simțindu-se liber și răsfățat în materialele moi și colorate. De asemenea, ștrampii fericiți și șosetele buclucașe sunt mereu o ocazie de răsfăț pentru copilul tău, fie el băiat sau fată. Și, nu uita, ca orice om mare, înfășoară-l în halate de baie pentru copii, care mai de care mai dichisite, pentru a se simți în centrul atenției în orice ipostază din viața lui.

Somnul vostru depinde de somnul micului titirez: modele confortabile de pijamale pentru copii

Aveți un copil foarte activ și viața voastră s-a schimbat radical de când a venit pe lume! E normal, dar ați putea totuși trage sforile în favoarea voastră cu mici trucuri prin care să câștigați timp și pentru voi și câteva ore în plus de somn. Copiii sunt foarte pasionați de culorile hainelor pe care le poartă, dar mai ales de imprimeurile și personajele de pe acestea, fapt care uneori poate fi un as în mânecă pentru părinți. Pe About You așteaptă-te să găsești lenjerii de noapte pentru copii care să îi determine să ia somnul în serios! Din gama variată de pijamale pentru copii sigur o veți nimeri pe cea care să îi suscite interesul și vedeți voi apoi cum faceți un pact cu el ca să adoarmă odată cu imprimeurile de pe lenjerie.