Descoperă REDUCERILE DE VARĂ: Până la -70%5

Lenjerie1.611
Vizualizare
Sortează
Mărime
Culoare
Marca
Preț
MasterCardMaestroVISACash on DeliveryPayUFan Courier

Ajută-l să descopere lumea. Hăinuțe de nou născuți, perfecte pentru primele sale zile din viață

Fii mereu în spatele puiului tău atunci când pășește în noua lui lume și pregătește-l corespunzător pentru fiecare mică întâlnire pe care o va avea. Pune-l în temă vestimentară cu tot ce crezi că i-ar sta mai bine, fie că vrei să marchezi momente importante din descoperirile lui prin instantanee foto-video sau pur și simplu vrei un mini kid, în pas cu moda și foarte cool. Cauți hăinuțe de nou născuți sau combinezon bebe care să fie semnat de un anumit brand și să fie calitativ? Pentru toate acestea, dar și mai multe, te afli în locul potrivit!

Body-uri pentru bebeluși răsfățați

Cauți hăinuțe bebeluși, cărucioare, suzete și biberoane de o calitate superioară, pentru ca mica ta comoară să fie în siguranță și prețuită cum se cuvine? Știm exact cum este, motiv pentru care o luăm pas cu pas alături de tine, începând de la body-uri cu diferite mesaje și imprimeuri colorate și personalizate, și finalizând cu lenjeria de noapte în care micuțul tău va avea cel mai liniștit somn. Nu uităm, bineînțeles, nici de șosetele pufoase și de ștrampii colorați, mai groși sau mai subțiri, în funcție de temperatură. Pregătește-ți bebelușul pentru primele sale explorări cu hăinuțe bebeluși ieftine și frumoase de pe About You!

Lenjerie de corp pentru bebeluși: lejeritate și libertate de mișcare

Băița este, de departe, unul dintre cele mai memorabile momente pentru părinți, asta pentru că, pe cât este de mic, pe atât este de sensibil micuțul pui de om. De aceea, este important să îl protejezi cât se poate de bine după ce iese din apa caldă, învăluindu-l într-un halat la fel de moale și de fin ca pielea lui, iar mai apoi să îl îmbraci în ceva care să îi ofere lejeritate și libertate de mișcare, așa cum sunt lenjeriile de corp pentru bebeluși. Pe About You găsești orice mărimi de haine pentru bebelușul tău, iar brandurile de top nu se sfiiesc să defileze cu modele ideale din colecțiile pentru bebeluși în pas cu moda!

Branduri populare din această categorie
Culori populare din această categorie
Mai multe subiecte interesante
Categorii copii
Branduri copii
ABOUT YOU X INTERNATIONAL
*Cel mai mic preț total din ultimele 30 de zile înainte de reducerea de preț.**Apel gratuit din toate rețelele. Apelurile din străinătate pot fi taxate.***Toate prețurile includ TVA.5) Nu se aplică condiții speciale. https://www.aboutyou.ro/conditii-promotie