KENDALL for ABOUT YOU – comandă acum!5

Haine sport1.054
Vizualizare
Sortează
Mărimea
Culoare
Marca
Preț
Stil
Imprimeu
Material
Detalii
Tipul de sport
Tricou funcțional de la NIKE pe negru

NIKE

187,90 lei
Disponibil în mai multe mărimi
Tricou funcțional 'Air FA20 1' de la NIKE pe negru

NIKE

92,90 lei
Disponibil în mai multe mărimi
MasterCardMaestroVISACash on DeliveryPayUFan Courier

Haine sport pentru băieți moderni

Hainele sport sunt preferate de tineri și adolescenți din întreaga lume, nu doar atunci când întreprind activități fizice, ci și în crearea ținutelor de zi cu zi. Pe About You găsești o selecție variată de haine sport pentru adolescenții care vor să fie mereu în pas cu moda. De la pantofi, pantaloni, tricouri, geci, pulovere & sweaters până la accesorii sport, orice piesă vestimentară de care un adolescent are nevoie pentru a-și crea un outfit comod și în tendințe poate fi găsită pe site-ul About You. Descoperă, împreună cu copilul tău, cele mai noi modele de îmbrăcăminte și încălțăminte sport și ajută-l să-și identifice stilul propriu.

Haine sport pentru orice tip de activitate fizică

Pentru adolescenții pasionați de sport, About You este locul în care pot găsi echipamentul adecvat, astfel încât orice activitate fizică să fie o bucurie. Cu pantofii sport potriviți, confecționați din materiale adecvate pentru tipul de activitate și mediul în care aceasta este practicată, copiii pot transforma jocurile într-o pasiune. Este important ca hainele sport pe care un adolescent și le alege pentru a face activități fizice să fie atât practice, cât și estetice. Adolescența este perioada în care un copil are cea mai mare nevoie să creadă în el însuși. De multe ori, stima de sine poate fi întărită cu ajutorul vestimentației.

Cumpără haine sport cu un singur click

Fără să te mai preocupi de aglomerația din marile magazine comerciale și fără să aștepți minute în șir să primești mărimea potrivită, cumpărăturile pe About You sunt la un click distanță. Fiecare adolescent își poate alege de pe site, în clipele în care are puțin timp liber la dispoziție, hainele sport potrivite pentru el. Plata se poate face la livrare, iar returul este gratuit. Descoperă brandurile de top și fă cumpărături rapide și calitative pe About You!

Branduri populare din această categorie
Culori populare din această categorie
Mai multe subiecte interesante
Categorii copii
Branduri copii
ABOUT YOU X INTERNATIONAL
România
*Apel gratuit în toate rețelele. În cazul apelurilor internaționale pot fi percepute tarife suplimentare.**Toate prețurile includ TVA.5) Nu se aplică condiții speciale. https://www.aboutyou.ro/conditii-promotie
© 2021 ABOUT YOU SE & Co. KG