DOAR ÎN APP: Până la -50% EXTRA5

Tricouri & topuri pentru bebeluși850

Pregătește-l să pornească în călătoria vieții! Tricouri pentru bebeluși, confortabile și cu un design deosebit

Oferă-i bebelușului tău articole vestimentare în care să se simtă confortabil și lejer, haine fine la atingere și cel puțin la fel de catifelate ca pielea lui sensibilă! Puiul tău e gata să pornească în aventura vieții, începe să cunoască atât de multe lucruri uimitoare, iar rolul tău de mamă este să îi fii alături, protejându-l și oferindu-i tot ce e mai bun. Tricourile și topurile pentru bebeluși de pe About You sunt personalizate pentru fiecare nouă experiență pe care copilul tău o va trăi, indiferent de anotimp sau de context.

Bebe cool, în tricouri și topuri cool

Așa cum și tu te preocupi de cum ești îmbrăcată, la fel de important este și pentru el cum arată, mai ales că oriunde ați merge împreună, bebelușul tău este în centrul atenției. La această categorie specială, dedicată celor mai tineri membri ai comunității, așteaptă-te să găsești branduri internaționale cu colecții de top, gata să facă față provocărilor zilnice ale celor mai curioși omuleți. Sunt deja adorabili prin inocența lor, dar ce-ar fi să fie și mai adorabili cu haine și tricouri care mai de care mai colorate și mai personalizate, făcându-i niște bebeluși responsabili care țin vertiginos pasul cu moda?!

Tricouri și topuri pentru orice nouă situație imprevizibilă

Ai văzut prea bine că bebelușul tău nu prea ține cont să nu se murdărească, aceasta fiind ultima lui grijă, pentru că are treburi mai importante de făcut. Și faptul că din zi în zi parcă a mai crescut puțin, e din cauză că se grăbește să se facă mare ca să se poată juca și el cu copiii. De aceea, mereu trebuie să fii prevăzătoare și să fii mereu pregătită cu bluze, tricouri cu mânecă lungă și cu mânecă scurtă, topuri și tot alaiul necesar pentru momentele în care, fără să vrea, se pătează cu noile lui descoperiri sau, și mai și, tricourile vechi i-au rămas mici micuțului omuleț care se face din ce în ce mai mare.