Kendall for ABOUT YOU – Live acum5

Numai:00Ore00Minute00Secunde
Geci & paltoane pentru copii316

Noua generație are un cuvânt de spus. Geci & paltoane pentru fetițe cu stil

Oferă-i posibilitatea copilului tău de a se îmbrăca după cum dorește! Învățându-l de mic să fie independent în decizii, cum ar fi alegerea articolelor vestimentare pe care să le poarte în anumite contexte, îl ajuți să își formeze personalitatea și să devină un viitor adult care spune lucrurilor pe nume. Pentru că dezvoltarea personală a copilului tău e mai importantă ca orice altceva, ce-ar fi să îl lași chiar pe el să își aleagă piese vestimentare care să îi placă și să le poarte cu drag și încântare?! Spre exemplu, fetele, mai mult decât sigur, vor să aibă un cuvânt de spus în privința alegerilor vestimentare pe care părinții le fac pentru ele.

Geci fete pentru orice sezon

Lasă-ți copilul să se bucure de fiecare moment din viața lui și tu, ca părinte, fă în așa fel încât să îl știi în siguranță, îmbrăcat corespunzător vremii de afară! Pe About You găsești o gamă variată de geci fete, cu mărimi de la 92 la 140 cm, paltoane fete 5 ani, paltoane fete 8-10 ani și paltoane fete 12 ani, geacă parka fete și haină de blană copii, modele care mai de care mai atrăgătoare, pe care copilul tău să le aleagă de la prima vedere!

Geci fete pentru micuțele fashioniste

Nu trebuie să te superi sau să te îngrijorezi dacă fiica ta, încă de la vârste fragede, refuză să poarte anumite articole vestimentare sau geci pe care tu i le propui în ținute! Bucură-te că este pe cale să își formeze un stil și invit-o la cumpărături alături de tine! Tu îi știi măsurile și nevoile, iar ea își știe dorințele, astfel încât veți forma o echipă de zile mari! Iar cu shopping-ul online veți face treabă bună, asta pentru că pe platforma ta online de fashion, copilul tău chiar are de unde alege geci de primăvară- toamnă, geci de iarnă, geci groase sau geci subțiri, dar și jachete fleece, veste cool și geci outdoor, care pe tine să te mulțumească că le va purta, iar pe ea să o bucure până la lună și mai departe de ea!