Tricouri & cămăși pentru copii2,402

Tricouri & cămăși pentru copii plini de energie

Programul unui copil este întotdeauna plin de neprevăzut. De la întâlniri în parc cu prietenii până la un meci de fotbal pe terenul școlii, activitățile sunt nenumărate iar hainele trebuie să facă față tuturor acestor provocări. Cumva, pe tricoul copiilor ajung întotdeauna mâncărurile care pătează cel mai tare și pe cămașă copiilor sunt mereu pete de cerneală. Fii pregătită pentru toate aceste provocări și fă-ți un stoc considerabil de tricouri și cămăși pentru băieți, pe care să le ai mereu la îndemână în cazul în care apar accidente.

Cămăși albe pentru școală - provocarea supremă

Tricourile și cămășile albe copii sunt primul contact pe care copilul îl are cu responsabilitatea vestimentară dar și prima lecție de stil. Preferințele se formează încă din copilărie, iar o cămașă albă este o piesă clasică, ce se potrivește cu orice ținută. Pentru timpul liber, poți opta pentru tricouri polo, versatile și cu croială simplă, care merg purtate și la școală.

Tricouri de copii și cămăși pentru băieți la cele mai bune prețuri

Copiii nu sunt foarte răbdători când trebuie să meargă în magazinele de haine. Așa că am făcut lucrurile mai ușoare pentru tine și găsești pe site tricouri și cămăși pentru băieți măsura 92-140 de diverse culori și modele. Alegeți împreună tricouri simple sau cu imprimeu, din materiale de calitate, și cămăși uni, cu carouri sau printuri grafice colorate. Oricare ar fi preferințele lui, pe About You cumpărăturile sunt gata în câțiva pași simpli. Dacă nu se potrivesc, returul e gratuit, la fel și livrarea, pentru orice comandă plasată pe site!