Body-uri de copii & seturi542
Vizualizare
Sortează
Mărime
Culoare
Marca
Preț
Stil
Sexul
Imprimeu
Material
Univers tematic
Set de la Polo Ralph Lauren pe albastru
Premium

Polo Ralph Lauren

509,90 lei
Disponibil în mai multe mărimi
Salopetă de la OVS pe albastru

OVS

50,90 lei
Disponibil în mai multe mărimi
ABOUTYOUYOU
MasterCardVISACash on DeliveryPayUFan Courier

Body-ul de bebeluși, un articol complet de îmbrăcăminte

Cea mai mare mulțumire a unui părinte este să-și vadă copilul vesel, voios, cu poftă de joacă și mereu binedispus. Pentru că, în primii ani din viață, cel mic este mai sensibil, hainele cu care alegi să îl îmbraci sunt foarte importante, întrucât îi asigură micuțului atât confortul termic cât și flexibilitatea de a se ocupa în voie de toate activitățile specifice vârstei. Pentru a-i oferi celui mic confortul necesar, un body bebeluș se poate dovedi un articol vestimentar ideal, potrivit pentru orice situație. Conceput ca un articol complet de îmbrăcăminte, un set body de bebeluși reprezintă o piesă vestimentară compactă, ușor de îmbrăcat, care îi poate asigura celui mic tot confortul de care are nevoie.

Body-uri bebeluși, de la branduri de top, pentru un adevărat mic fashionist

Pe lângă avantajele de ordin funcțional pe care body-urile de copii le oferă, acestea impresionează și prin designul deosebit, care îl va iniția pe micuțul tău în lumea modei, încă din primele luni din viață. Pentru că mereu va fi în centrul atenției, oriunde veți merge, alegerea unor body-uri bebe de la branduri de top, cu un design deosebit, îi va face pe toți să aprecieze outfitul său și să complimenteze alegerea vestimentară pe care ai făcut-o pentru mica ta comoară.

Body-uri bebeluși, ieftine, dar de calitate superioară

Pentru că micuțul tău crește văzând cu ochii iar, în curând, hăinuțele actuale nu i se vor mai potrivi, pe About You îți punem la dispoziție o gamă variată de îmbrăcăminte copii și body-uri fete și băieți, în diferite mărimi, la prețuri cu adevărat accesibile. Pentru a descoperi oferta variată, tot ce trebuie să faci este să accesezi categoria dorită și să dai drumul sesiunii de shopping online, pentru a găsi produsele pe care ți le dorești. All of You, doar pe About You!

Branduri populare din această categorie
Body-uri de copii & seturi STACCATOBody-uri de copii & seturi JordanBody-uri de copii & seturi NAME ITBody-uri de copii & seturi GAPBody-uri de copii & seturi Polo Ralph Lauren
Culori populare din această categorie
Mai multe subiecte interesante
Categorii copii
Branduri copii
ABOUT YOU X INTERNATIONAL
România
*Apel gratuit în toate rețelele. În cazul apelurilor internaționale pot fi percepute tarife suplimentare.**Toate prețurile includ TVA.
© 2021 ABOUT YOU SE & Co. KG