1 milion de clienți! -20% EXTRA LA TOT!5

Numai:00Ore00Minute00Secunde
Moda30.287
Vizualizare
Sortează
Mărimea
Culoare
Marca
Preț
ABOUTYOUWoohooYOU
MasterCardMaestroVISACash on DeliveryPayUFan Courier

Moda pentru copii - Alege piese deosebite pentru cei mici

Stilul vestimentar se poate învăța din copilărie, iar rolul părinților în acest proces este esențial. Un copil face, de obicei, ceea ce vede la adulții cu care interacționează, iar, dacă tu îl înveți de mic ce înseamnă bun gust și smart shopping în industria fashion, nu va trece mult timp până să poată să își aleagă singur ținutele vestimentare. Pentru început însă, părinții sunt cei care aleg hainele la modă pentru copii, iar ofertele sunt numeroase. Rochii, pantofi, paltoane și pălării, ghete, pantaloni și costume - toate obiectele vestimentare pentru adulți le poți găsi și în variante pentru cei mici, deoarece moda pentru copii nu este diferite de cea a oamenilor mari.

Alege haine practice și plăcute privirii

Este adevărat că adulții își aleg, de multe ori, hainele ținând cont doar de aspectul estetic. Ei bine, când vine vorba despre copii, criteriul care ar trebui să primeze este calitatea. Hainele din țesături naturale sun recomandate pentru cei mici, deoarece sunt moi și plăcute la atingere. About You se numără printre site-urile cu haine pentru copii care are obiecte vestimentare de la firme de top.

Este bine cunoscut faptul că vestimentația poate influența starea de spirit, de aceea, atunci când alegi hainele pentru copilul tău, optează pentru cele colorate, cu imprimeuri haioase, care îl pot face pe cel mic să zâmbească la vederea lor. De asemenea, nu trebuie să pierzi din vedere nici faptul că și cei mici au nevoie de aprecierea celorlalți, iar un outfit deosebit îi poate ajuta să se remarce și să primească multe laude. Acest lucru contribuie la îmbunătățirea stimei de sine. Un copil încrezător în forțele proprii este un copil fericit! Așadar, alege pentru copilul tău haine de calitate și plăcute privirii și ajută-l să se simtă bine în pielea lui.

Branduri populare din această categorie
Culori populare din această categorie
Mai multe subiecte interesante
Categorii copii
Branduri copii
ABOUT YOU X INTERNATIONAL
*Cel mai mic preț total din ultimele 30 de zile înainte de reducerea de preț.**Apel gratuit din toate rețelele. Apelurile din străinătate pot fi taxate.***Toate prețurile includ TVA.5) Această promoție este valabilă până pe data de 30.06.2022 (ora 23:59). Condițiile promoției le găsești pe: https://www.aboutyou.ro/conditii-promotie