Descoperă REDUCERILE DE VARĂ: Până la -70%5

Rochii & fuste1.190
Vizualizare
Sortează
Mărime
Culoare
Marca
Preț
MasterCardMaestroVISACash on DeliveryPayUFan Courier

Rochițe pentru fete cu personalitate

Este bine cunoscut că fetele sunt mai apropiate de la vârste foarte mici de domeniul fashionului, așa că las-o pe fetița ta să creadă că e o mică fashionistă și faceți cumpărături împreună, oferindu-i sfaturi și sugestii de care să țină seama! Bineînțeles, familia știe mereu ce e mai bine pentru copii, însă n-ar fi rău dacă îi dai posibilitatea de a alege în materie de haine, în așa fel încât să își poată constitui un stil personal, care să simtă că o reprezintă. Învățându-o de mică să fie independentă în decizii, precum alegerea articolelor vestimentare pe care să le poarte în anumite contexte, o ajuți să își formeze personalitatea și să devină un adult care spune lucrurilor pe nume.

Micuța fashionistă poartă rochițe elegante

Cauți rochițe fete și fustițe fete care să aibă acel ceva despre care fetița ta să nu mai poată spune că nu îi place? Pe About You e mai simplu ca oricând să o iei cu tine în lumea virtuală și să faceți shopping de calitate, punându-vă de acord asupra pieselor vestimentare de rezistență! Copilului tău îi plac rochițele colorate cu tulle pentru fete, dar tu cauți totuși și rochii școală fete? Ei bine, luați o gură de aer, relaxați-vă pe canapea și faceți un pact în așa fel încât să fiți mulțumite amândouă! Poate ajungeți chiar la concluzia că sunt necesare niște drăguțe rochițe de Crăciun pentru fete, pe care Moșul cel Bun le-ar putea pune sub brad, cu condiția de a fi cuminți și ascultătoare...!

Fusta roșie pentru fetițe, un trend mereu în vogă

Dacă vezi că fetița ta vrea cu tot dinadinsul o fustă sau o rochie roșie, nu o mai face să tânjească după ea! Știi prea bine că e fusta care ți-a marcat copilăria și ție, la fel ca păpușile și prințesele magice, așa că las-o să se bucure de mică de culoarea candidă a iubirii, tipică sexului frumos pe care îl reprezintă! Oricum ar fi, orice modele v-ați dori, pe About You găsiți modele diverse, cu imprimeuri inedite și atrăgătoare, astfel încât copilul tău să se bucure și să aprecieze cadourile pe care i le faci, stilul și bunul gust, încă din perioada vârstelor fragede!

Branduri populare din această categorie
Culori populare din această categorie
Mai multe subiecte interesante
Categorii copii
Branduri copii
ABOUT YOU X INTERNATIONAL
*Cel mai mic preț total din ultimele 30 de zile înainte de reducerea de preț.**Apel gratuit din toate rețelele. Apelurile din străinătate pot fi taxate.***Toate prețurile includ TVA.5) Nu se aplică condiții speciale. https://www.aboutyou.ro/conditii-promotie