Livrare fără contact la ABOUT YOU5

Blugi & pantaloni902
Vizualizare
Sortează
Mărime
Culoare
Marca
Preț
Stil
Material
Imprimeu
Detalii
Lungimea
Pantaloni sport 'One Luxe' de la NIKE pe negru

NIKE

139,90 lei
Disponibil în mai multe mărimi
FemeiBărbaţiCopii
MasterCardMaestroVISACash on DeliveryPayUFan Courier

Blugi și pantaloni de fete, pentru o etapă de tranziție

Adolescența e una dintre cele mai cool etape din viața ta, asta pentru că psihicul și corpul tău sunt într-un proces nou de tranziție de la viața de fată către cea de femeie. Nu întotdeauna ești pregătită să tratezi noile schimbările survenite, uneori ele te iau pe surprindere cu totul, însă ce-ar fi să o iei treptat și să începi prin a-ți defini un stil vestimentar propriu?! Cu o pereche de pantaloni și blugi de fete, prin care să le arăți tuturor care este stilul tău, cine ești sau cine ți-ai dori să fii. Și ăsta e doar începutul!

Pantaloni și jeans de fete care te vor pune în valoare

Știai că fetele încep această perioada de tranziție biologică, psihologică și socială între 15 -18 ani și o finalizează în jurul vârstei de 19-21 de ani? Atunci se presupune că devii o persoană matură, o adevărată femeie gata să înfrunte orice obstacol îi stă în cale. Indiferent de etapa vieții în care te afli, ai mereu nevoie de pantaloni și de blugi care să te pună în evidență. Pe About You găsești o gamă de modele variate de pantaloni de fete, pantaloni scurți, blugi rupți, blugi boyfriend și blugi cu lanț copii, gata să le incluzi în cele mai cool combinații adolescentine, super revigorante și foarte fresh!

Dă chiar tu tonul modei cu o pereche unică de pantaloni de fete

Probabil că în grupul de prietene deja vorbiți despre ce se portă și ce nu se mai poartă anul acesta în materie de pantaloni de fete și de blugi de fete. Însă, poate te afli într-o postură specială, în care viziunile părinților tăi despre modă nu corespund cu cele ale trendurilor din cercurile în care te-ai integrat. Asta te face să nu știi ce haine să mai porți, motiv pentru care noi te ajutăm cu un sfat prietenesc: încropește o ținută atât de încrezătoare încât să poți convinge pe oricine cu atitudinea ta și, concomitent, cu piesele vestimentare pe care alegi să le porți! Și dacă mama ta zice că blugii evazați sunt la modă, nu o contrazice! Pune-i pe tine într-o combinație super cool care să o lase fără cuvinte, iar tu să îmbini utilul cu plăcutul! Experimentează!

Branduri populare din această categorie
Culori populare din această categorie
Mai multe subiecte interesante
Categorii copii
Branduri copii
ABOUT YOU X INTERNATIONAL
România
*Apel gratuit în toate rețelele. În cazul apelurilor internaționale pot fi percepute tarife suplimentare.**Toate prețurile includ TVA.5) Nu se aplică condiții speciale. https://www.aboutyou.ro/conditii-promotie
© 2021 ABOUT YOU SE & Co. KG