DOAR ÎN APP: Până la -50% EXTRA5

Sweat & haine tricotate pentru copii1,132

Haine tricotate pentru fetițe cochete

Stilul se poate învăța încă din primii ani de viață și este misiunea părinților să le transmită copiilor ideea de frumos. Fetele sunt mai dornice să descopere haine frumoase și să își aleagă singure piesele vestimentare care să le compună outfitul. Pe About You, shoppingul este o plăcere nu doar pentru adulți, ci și pentru copii, deoarece, aici, prichindeii pot găsi haine tricotate, piese sweat și accesorii potrivite vârstei lor.

Un prim criteriu pentru alegerea hainelor este confortul, de aceea, bluzele tricotate din țesături naturale, colorate sau cu personaje din desene animate imprimate, largi sau strâmte, elegante sau sport, sunt o alegere bună pentru orice fetiță pasionată de fashion.

Articole sweat pentru copilul sportiv

Știm cu toții cât de important este sportul în dezvoltarea copiilor, iar un outfit potrivit este un factor motivant pentru ca prichindeii să petreacă mai mult timp în aer liber și să fie mereu dispuși să pornească în aventuri. Hanorace din bumbac, bluze din fleece, hoodies din materiale reciclate - fiecare dintre aceste articole vestimentare sunt practice, dar primesc puncte și la partea estetică. Descoperă, împreună cu fetița ta, cele mai noi articole sportive pentru copii de pe About You și ajut-o să își creeze un outfit pe care să-i facă plăcere să-l poarte.

Reduceri atractive la haine pentru copii

Chiar dacă, poate, încă nu sunt lăsați să își aleagă singuri hainele, știm cu toții cât de pretențioși sunt copiii și cum o nemulțumire vestimentară le poate schimba starea de spirit. Comandă cele mai cool haine tricotate și articolele sweat în tendințe și, dacă fetița ta nu este 100% mulțumită de achiziție, returnează produsele. Ne dorim ca toți cei care ne vizitează, pasionați de fashion mai mici sau mai mari, să aibă o experiență de shopping fără cusur. Cu mic, cu mare, ne bucurăm de cumpărături pe About You!