Modă9.018
Vizualizare
Sortează
Mărimea
Culoare
Marca
Preț
MasterCardMaestroVISACash on DeliveryPayUFan Courier

Moda pentru băieți, întodeauna o idee bună

Hainele pentru băieți devin din ce în mai interesante, iar pentru părinți acest lucru pare să fie o provocare din ce în ce mai mare, pentru că realizează că acestea nu le țin copiilor doar de cald, ci fac parte din viața lor și reprezintă o modalitate de exprimare a personalității. Din ziua în care iau parte la primele evenimente importante în societate până când devin adulți, aceștia își doresc să fie acceptați, iar hainele pot juca uneori un rol important. Așadar, o alternativă este să le fie acordată un pic de independență și să își aleagă singuri piesele vestimentare, adulți fiind mereu lângă ei pentru a-i ghida. Copiii deprind de la vârste mici ce înseamnă stilul și cum trebuie asortate hainele pentru băieți, sunt atenți la detalii și își construiesc propriul stil vestimentar.

Fii un mic ghid și bucură-te de varietatea de modele de haine și accesorii pentru băieți

De la pantaloni pentru băieți, tricouri, bluze de băieți până la hanorace, sacouri băieți și geci, toate obiectele vestimentare reprezintă o bună modalitate de a comunica. Așadar, bucură-te de modelele colorate, pline de originalitate și alege îmbrăcăminte pentru băieți, care să le ofere încredere în sine și care să le reflecte personalitatea. În plus, pe About You vei găsi haine pentru băieți moderne și din materiale de calitate, cu mărimi cuprinse în intervalul 140-176, care să le ofere confortul de care au nevoie în fiecare zi.

Acordă atenție și accesoriilor de băieți

Pe lângă blugi pentru băieți și geci, baietii își exprimă foarte bine personalitatea și prin intermediul accesoriilor. Așadar, un rucsac, o borsetă sau o curea îi pot completa outfit-ul, la fel de bine ca un fular în culorile preferate. Totodată, nici căciula nu trebuie lăsată pe ultimul loc atunci când alegem accesoriile - ea trebuie să îndeplinească obligatoriu două calități: să fie modernă și călduroasă.

Branduri populare din această categorie
Culori populare din această categorie
Mai multe subiecte interesante
Categorii copii
Branduri copii
ABOUT YOU X INTERNATIONAL
*Cel mai mic preț total din ultimele 30 de zile înainte de reducerea de preț.**Apel gratuit din toate rețelele. Apelurile din străinătate pot fi taxate.***Toate prețurile includ TVA.