DEAL DAY: -20% la TOT5

20SALEActivează codul de reducere
Numai:00Ore00Minute00Secunde
Haine pentru copii6,780

Haine pentru copii, în mărimi cuprinse în intervalul de mărimi 92-140, alegerea potrivită pentru băiatul tău

Nu este o exagerare să spunem că tot ceea ce ai nevoie în materie de haine, de încălțăminte și accesorii pentru puștiul tău poți găsi pe About You. Modelele, culorile și stilul îl vor încânta, indiferent cât este de pretențios, așa că îl poți pune pe el să aleagă hanorace pentru băieți, bluze, tricouri, pantaloni pentru băieți după gusturile și preferințele lui, pentru că modelele sunt produse de branduri de top, din materiale de calitate.

Geci și paltoane, blugi, tricouri, salopete, toate gândite pentru puștii sofisticați și emancipați de azi, numai bune pentru orice tip de activitate. Comandă online pe site-ul About You și ai transport gratuit, retur gratuit, în intervalul de 100 de zile, ceea ce este cu atât mai important, atunci când este vorba despre haine pentru copii.

Haine pentru băieți cu personalitate

Personalitatea copiilor se reflectă în hainele pe care le poartă, iar modelele de pe About You înțeleg și respectă toate nevoilor lor. Materialele, textele logo-urile și culorile sunt în măsură să satisfacă chiar și cei mai pretențioși băieți.

Băieții se vor simți în pas cu moda, purtând haine realizate de branduri de top, realizate din materiale sustenabile, comode, rezistente și de cea mai bună calitate. Toate hainele pentru băieți, iar cele în mărimile 92-140 nu fac excepție, sunt astfel gândite încât să fie foarte ușor de combinat, paleta cromatică fiind unitară și inteligent aleasă.

O categorie aparte este destinată hainelor de sport, astfel că, indiferent de sportul practicat de băiatul tău, pe About You vei găsi echipamentul complet, inclusiv toate accesoriile de care are nevoie.