Sari la conținutul principal
Să înceapă pregătirile de Black Friday!
Oferte incredibile și reduceri masive5

BLACK FRIDAY în magazinul online ABOUT YOU

Black Friday s-a terminat, dar pe ABOUT YOU găsești piesele tale de modă preferate la prețuri avantajoase pe tot parcursul anului! Descoperă articole de modă pentru femei cu reduceri și cumpără haine, pantofi și accesorii la prețuri avantajoase. Domnii pot găsi articole de îmbrăcăminte pentru bărbați la reducere în secțiunea SALE de modă pentru bărbați. Comandă astăzi - cu transport gratuit* direct la tine acasă.

Black Friday 2023: 24 noiembrie 2023

Ca în fiecare, de BLACK FRIDAY se dă bătălia pentru cele mai mici prețuri. Iar cu cât scad mai mult prețurile, cu atât crește mai tare pulsul cumpărătorilor. Nimic nou până acum, dar oare care este de fapt povestea din spatele reducerilor masive de BLACK FRIDAY? Vă spune imediat ABOUT YOU:


Conceptul de BLACK FRIDAY provine din America și se referă la vinerea de după Ziua Recunoștinței, o sărbătoare de familie, echivalentă cu ziua recoltei. În această perioadă, cele mai importante lucruri sunt dragostea, familia și nelipsitul curcan umplut ori alternativa lui vegană. Multă lume își petrece vinerea și weekendul de după Ziua Recunoștinței acasă cu cei dragi și începe să cumpere primele cadouri de Crăciun – așadar atunci începe oficial sezonul sărbătorilor de iarnă!


Firește, și proprietarii de magazine au înțeles importanța acestei tradiții și au încercat să genereze vânzări uriașe folosind reduceri însemnate. De BLACK FRIDAY, cele mai multe magazine își deschid porțile deja dis-de-dimineață, la ora 05:00, și le oferă clienților o mulțime de reduceri și oferte. Masele de clienți stau ore bune la cozi interminabile în fața magazinelor pentru a cumpăra produsele reduse.


Odată cu popularizarea magazinelor online a început să se sărbătorească cu multă vervă și CYBER MONDAY în lunea de după Ziua Recunoștinței. În timp ce reducerile de BLACK FRIDAY erau gândite pentru magazinele fizice, cele de CYBER MONDAY se aplică pentru comerțul online. În ultima vreme, cele două zile de reduceri au fost combinate într-un weekend întreg de reduceri, care mai de care mai atrăgătoare. Reducerile internaționale de BLACK FRIDAY au loc pe data de 24 noiembrie a fiecărui an, iar în următoarea zi de luni au loc reducerile CYBER MONDAY.


Dar care este de fapt povestea reducerilor masive de BLACK FRIDAY?

Au apărut multe mituri în jurul numelui de BLACK FRIDAY. Iată 3 dintre cele mai populare teorii:


  • Teoria 1: Mulțimea uriașă de oameni care se îngrămădea în vinerea respectivă la intrarea în magazine arăta ca o masă neagră imensă.
  • Teoria 2: Numele ar proveni de la practicile contabile din America: proprietarii de magazine treceau în registre pierderile cu cerneală roșie, iar profiturile cu cerneală neagră.
  • Teoria 3: Vânzările erau atât de mari încât celor care numărau banii li se înnegreau degetele de la cerneala de pe bancnote.

În orice caz, un lucru este sigur: magazinele fac profit, iar noi facem economii – economii mari de tot!

BLACK FRIDAY meets ABOUT YOU

De BLACK FRIDAY, ABOUT YOU oferă reduceri de nerefuzat. Pe 24 noiembrie 2023 se desfășoară online pe ABOUT YOU reducerile Black Friday de neratat. Ai șansa să te îmbraci din cap până-n picioare cu haine super tari la prețuri super mici cu ocazia reducerilor internaționale de Black Friday. Iar dacă încă nu ai apucat să te bucuri de reducerile ABOUT YOU, mai ai o șansă să profiți de super ofertele de Black Weekend de pe 25 până pe 26 noiembrie 2023. Și știi care e cel mai mare avantaj? Că poți face asta chiar din confortul propriei locuințe! Nu mai trebuie să te îmbulzești sau să-ți faci loc cu coatele pentru a pune mâna pe cele mai tari oferte. Poți comanda foarte simplu de pe canapea și astfel poți evita cozile de la case sau de la cabinele de probă. De BLACK FRIDAY, la ABOUT YOU găsești geci, rochii, pantaloni și multe, multe altele – dar numai în limita stocului disponibil! Profită de reducerile speciale înainte să ți-o ia alții înainte. Bucură-te de perioada de dinainte de Crăciun cu ABOUT YOU și profită de livrarea gratuită*, perioada de retur de 100 de zile și de posibilitatea de a plăti rambus!

Întrebări și răspunsuri - Black Friday

Când încep reducerile de Black Friday 2023 pe ABOUT YOU?

La ABOUT YOU reducerile de Black Friday se desfășoară de pe 9 noiembrie până pe 10 noiembrie 2023 și pe 23-24 noiembrie 2023.

Când se sărbătorește Black Friday 2023 în România?

De pe 9 până pe 10 noiembrie 2023 și pe 24 noiembrie 2023.

Când are loc Black Friday 2023 la nivel internațional?

Vineri, 24 noiembrie 2023.

Ce se întâmplă de Black Friday?

De Black Friday, multe magazine, atât fizice, cât și online, oferă reduceri substanțiale pentru o perioadă scurtă de timp. Astfel, vânzările cresc iar clienții își pot face cumpărăturile de Crăciun la prețuri mult mai mici decât în mod normal.

Cât durează Black Friday?

După cum spune și numele, Black Friday are loc vinerea. Totuși, multe magazine încep campaniile de reduceri cu câteva ore înainte și le prelungesc pe durata întregului weekend. Astfel, majoritatea reducerilor de Black Friday au loc pe o perioadă de minimum trei zile. Însă noi avem o veste super tare: reducerile de BLACK FRIDAY de la ABOUT YOU durează și mai mult în România.

Branduri populare la reducere de Black Friday