Să înceapă nebunia de
Black Friday!
Oferte incredibile și dicounturi masive5

BLACK FRIDAY în magazinul online ABOUT YOU

Black Friday 2020

Și anul acesta, BLACK FRIDAY este ocazia perfectă pentru o goană după prețurile cele mai mici. Grație reducerilor masive, toate prețurile vor scădea. Singurul lucru care va crește va fi pulsul cumpărătorilor! Dar care este de fapt povestea reducerilor masive de BLACK FRIDAY? Vă spune imediat ABOUT YOU:

Conceptul de BLACK FRIDAY provine din America și se referă la vinerea de după Ziua Recunoștinței, o sărbătoare echivalentă cu o sărbătoare a recoltei clasică. În această sărbătoare, cele mai importante trei lucruri sunt dragostea, familia și curcanul umplut. Multă lume își petrece vinerea de după Ziua Recunoștinței cu un weekend tradițional cu familia și începe să cumpere primele cadouri – astfel se declară deschis sezonul de Crăciun!

Firește, și proprietarii de magazine au înțeles importanța acestei tradiții și au încercat să genereze vânzări uriașe folosind reduceri însemnate. De BLACK FRIDAY, multe magazine își deschid porțile deja dis-de-dimineață, la ora 05:00, și le oferă clienților o pleiadă de reduceri și oferte. Masele de clienți stau ore bune la cozi interminabile în fața magazinelor pentru a cumpăra produsele reduse.

Odată cu popularizarea magazinelor online a început să se sărbătorească cu multă vervă și CYBER MONDAY în lunea de după Ziua Recunoștinței. În timp ce reducerile de BLACK FRIDAY erau gândite pentru magazinele fizice, cele de CYBER MONDAY se aplică pentru comerțul online. În ultima vreme, cele două zile de reducere au fost combinate într-un weekend întreg de reduceri care mai de care mai atrăgătoare. Reducerile internaționale de BLACK FRIDAY au loc pe data de 27 noiembrie a fiecărui an, iar în următoarea zi de luni au loc reducerile CYBER MONDAY.

Dar cum a apărut de fapt numele deja sinonim cu reducerile atractive?

Au apărut multe teorii și mituri în jurul numelui de BLACK FRIDAY, iar noi ți-am pregătit trei dintre cele mai răspândite teorii:

  • Teoria 1: Mulțimea uriașă de oameni care se îngrămădea în vinerea respectivă la intrarea în magazine arătau ca o masă neagră imensă.
  • Teoria 2: Numele ar proveni de la practica contabilă din America: proprietarii de magazine treceau în registre pierderile cu cerneală roșie iar profiturile cu cerneală neagră.
  • Teoria 3: Vânzările erau atât de mari încât celor care numărau banii li se înnegreau degetele de la cerneala de pe bancnote.

În orice caz, un lucru este sigur: magazinele fac profit și noi economisim – și economisim bine de tot!

BLACK FRIDAY meets ABOUT YOU

De BLACK FRIDAY, ABOUT YOU oferă reduceri de nerefuzat. De pe data de 11 până pe 13 noiembrie se dă startul reducerile de neratat. Mai apoi, Vineri, 20. noiembrie 2020, ai șansa să te îmbraci din cap până-n picioare cu haine super tari la prețuri super mici. Iar dacă încă nu ai apucat să te bucuri de reducerile ABOUT YOU, mai ai o șansă să profiți de super oferte pe 27 noiembrie. Și știi care e cel mai mare avantaj? Că poți face asta chiar din confortul propriei locuințe! Nu mai trebui să te îmbulzești sau să-ți faci loc cu coatele pentru a pune mâna pe cele mai tari oferte. Poți comanda foarte simplu de pe canapea și astfel poți evita cozile de la case sau de la cabinele de probă. De BLACK FRIDAY, la ABOUT YOU găsești geci, rochii, pantaloni și multe, multe altele – dar numai în limita stocului disponibil! Profită de reducerile speciale înainte să ți-o ia alții înainte. Bucură-te de perioada dinainte de Crăciun cu ABOUT YOU și profită de livrarea gratuită, perioada de retur de 100 de zile și de posibilitatea de a plăti la livrarea comenzii!

Întrebări și răspunsuri - Black Friday

Când încep reducerile de BLACK FRIDAY pe ABOUT YOU?

La ABOUT YOU reducerile de BLACK FRIDAY se desfășoară în perioada 11 -13 noiembrie 2020.

Când se sărbătorește Black Friday 2020 în România?

Vineri, 20 noiembrie 2020.

Când are loc Black Friday 2020 la nivel internațional?

Vineri, 27 noiembrie 2020.

Ce se întâmplă de Black Friday?

De Black Friday, multe magazine, atât fizice, cât și online, oferă reduceri substanțiale pentru o perioadă scurtă de timp. Astfel, vânzările cresc iar clienții își pot face cumpărăturile de Crăciun la prețuri mult mai mici decât în mod normal.

Cât durează Black Friday?

După cum spune și numele, Black Friday are loc vinerea. Totuși, multe magazine încep campaniile de reduceri cu câteva ore înainte și le prelungesc pe durata întregului weekend. Astfel, majoritatea reducerilor de Black Friday au loc pe o perioadă de minimum trei zile. Însă noi avem o veste super tare: reducerile de BLACK FRIDAY de la ABOUT YOU în România durează și mai mult.

Branduri populare la reducere de Black Friday