Pantaloni pentru femei7,721

Pantaloni de damă, o piesă vestimentară obligatorie

Pantalonii au devenit un articol vestimentar de bază în garderoba oricărei femei și, chiar dacă au fost inspirați din stilul masculin, de-a lungul timpului au fost adaptați pentru fiecare siluetă. Sunt extrem de versatili și pot fi purtați indiferent de ocazie, fie că mergem la birou sau la un cocktail. Site-ul About You îți pune la dispoziție o varietate de modele care să răspundă cerințelor tale în funcție de personalitate și de ocazie

Fii atentă la detalii și alege pantaloni care te avantajează

Folosește-te de pantaloni pentru a scoate în evidență atuurile corpului tău și acoperă părțile de care nu ești foarte mulțumită. Chiar dacă moda impune într-o oarecare măsură ce să purtăm, fii atentă ce ți se potrivește și în ce simți bine și nu purta colanți de damă, daca nu te simți in largul tău și nici pantaloni evazați dacă ești scundă.

Așadar, dacă talia ta nu este definită, alege pantaloni cu talie înaltă și drepți, iar dacă vrei să obții un look glamour, poți opta pentru pantaloni de piele care vor arăta perfect cu un tricou alb și accesorii argintii. O astfel de ținută poate fi purtată și la birou dacă deasupra adaugi un sacou negru și simplu. Apoi, dacă ai șoldurile late, alege pantaloni negri, care au efect de subțiere, dar și materiale subțiri, cu elastan în compoziție.

Pantalonii trei-sferturi, feminini și perfecți pentru femeile scunde

Pantalonii trei-sferturi sunt minunați pentru ținutele office cu un aer parizian sau pentru cele casual, adaugând un strop de rafinament. Totodată, acești pantaloni de damă arată extraordinar de bine cu o pereche de pantofi stiletto, mai ales dacă alegi un model strâns pe picior. Dacă vrei un look sofisticat, introdu în garderoba ta pantaloni în carouri 3/4 și asorteaza-i cu o pereche de pantofi Oxford. Toate piesele vestimentare dorite sunt disponibile într-o varietate de modele și culori pe About You.