Livrare fără contact la ABOUT YOU5

Haine yoga929
Vizualizare
Sortează
Mărime
Culoare
Marca
Preț
Stil
Material
Imprimeu
Tipul de sport
Tipul de susținere
Geantă sport de la ADIDAS PERFORMANCE pe negru
Mai sustenabil

ADIDAS PERFORMANCE

187,90 lei
Mărimi disponibile: One Size
Pantaloni sport 'LOIS' de la Marika pe albastru

Marika

199,90 lei
Mărimi disponibile: XS, S, M, L, XL
Pantaloni sport 'ZEN' de la Marika pe negru

Marika

162,90 lei
  • +1
Mărimi disponibile: XS, S, M, L, XL
Pantaloni sport 'Olga 9' de la Marika pe negru

Marika

139,90 lei
Mărimi disponibile: S, M, L, XL
Pantaloni sport 'Maya' de la ONLY PLAY pe albastru

ONLY PLAY

139,90 lei
Mărimi disponibile: XS, S, M, L, XL
Plata rambursPlata rambursLivrare & retur gratuiteLivrare & retur gratuite100 de zile drept de retur100 de zile drept de returPeste 1000 de branduriPeste 1000 de branduri
MasterCardMaestroVISACash on DeliveryPayUFan Courier

Echipamente de yoga create special pentru pasiunea ta

Dacă ai ca pasiune yoga, sau ești la început de drum și vrei să vezi dacă acest tip de mișcare este potrivit pentru tine, îți recomandăm să folosești un echipament potrivit, creat cu grijă la detalii și croit pe măsura mișcărilor pe care urmează să le faci. Costumele de yoga sunt realizate din materiale speciale, rezistente, care ajută corpul și îi menține temperatura optimă, fără a-l supraîncălzi inutil. Îmbrăcămintea de yoga este concepută astfel încât să-ți permită libertate de mișcare și să te facă să te simți comod, chiar dacă exercițiile practicate sunt foarte solicitante.

Haine de yoga la cele mai accesibile prețuri

Pe About You, găsești tot ce ai nevoie pentru pasiunile tale, haine de yoga și accesoriile potrivite pentru practicarea acestui tip de mișcare. Avem în permanență promoții și oferte speciale, care te vor ajuta să îți completezi garderoba de haine sport cu îmbrăcăminte de yoga de la cele mai cunoscute branduri, la prețuri pentru toate bugetele. Pantalonii de yoga în care te vei putea mișca în voie sunt cei creați din materiale lejere, care te ajută să te relaxezi și să duci la capăt toate exercițiile din antrenament!

Hainele de yoga potrivite pentru tine!

Costumele de yoga sunt fabricate din materiale inovatoare, au întărituri acolo unde corpul are nevoie de susținere și nu îngreunează mișcările naturale ale corpului. Croielile sunt lejere iar cusăturile nu incomodează și sunt insesizabile, așa că aspectul general al unui echipament de yoga de calitate va fi impecabil. În plus, cu hainele potrivite, vei fi motivată să încerci chiar și exercițiile mai dificile!

România
*Apel gratuit în toate rețelele. În cazul apelurilor internaționale pot fi percepute tarife suplimentare.**Toate prețurile includ TVA.5) Nu se aplică condiții speciale. https://www.aboutyou.ro/conditii-promotie
© 2021 ABOUT YOU SE & Co. KG