Moda sport7.568
Vizualizare
Sortează
Mărime
Culoare
Marca
Preț
Stil
Material
Imprimeu
Tipul de sport
Sneaker de alergat 'Falcon 2.0' de la ADIDAS PERFORMANCE pe negru
Pont

ADIDAS PERFORMANCE

257,90 lei
  • +6
Disponibil în mai multe mărimi
Sneaker de alergat de la PUMA pe negru
Pont

PUMA

327,90 lei
Disponibil în mai multe mărimi
MasterCardVISACash on DeliveryPayUFan Courier

Moda sport pentru femei moderne

Indiferent de sportul pe care alegi să îl practici, este necesar ca hainele pe care le porți să fie confortabile, dar, în același timp, să te facă să te simți atrăgătoare și plină de încredere. Unul dintre cele mai importante aspecte atunci când comanzi echipamentul sportiv este încălțămintea. Astfel, când te uiți la toate secțiunile cu adidași pentru femei acordă atenție sporită materialului din care este realizată talpa astfel încât aceasta să fie flexibilă și să te ajute în realizarea exercițiilor propuse. Pe About You gășești pantofi sport de damă de diferite culori și materiale, perfecte pentru un atrenament reușit.

Sportul te relaxează, iar costumul de sport te ajută să te simți confortabil

Dacă practici yoga, alege o vestimentație potrivită astfel încât ședința să fie relaxantă și să te încarce cu energie pozitivă. Fie că vei alege un sutien perfect mulat din fibre fine sau vei opta pentru o bustieră, amândouă îți vor oferi libertate de mișcare, dar și acel sentiment de susținere de care ai nevoie pe parcursul exercițiilor. De asemenea, About You îți oferă o mulțime de topuri, bluze și tricouri lejere în care nu transpiri, dar și colanți ce nu alunecă și care îți vor pune în evidență formele.

Adaugă un pic de culoare echipamentului pentru sport

Fie că e vorba de ghete sport de damă, tricouri sau pantaloni, alege culori tari tocmai pentru a te motiva. Știm că nuanțele vesele ne binedispun și sunt un bun generator de energie pozitivă. O vestimentație monotonă te poate descuraja în demersul tău de a practica sport zilnic, așadar optează pentru culori precum galben, albastru și roșu. Fie că alergi, urmezi cursuri de dans sau de yoga, iei parte la ore de fitness, sportul reduce stresul și depresia, îmbunătățește calitatea somnului și starea fizică și mentală.

România
*Apel gratuit în toate rețelele. În cazul apelurilor internaționale pot fi percepute tarife suplimentare.**Toate prețurile includ TVA.
© 2021 ABOUT YOU SE & Co. KG