25% EXTRA la TOATE HAINELE PENTRU BĂRBAȚI5

Numai:00Ore00Minute00Secunde

Accesorii damă la preț redus, pentru o ținută cu adevărat reușită

O ținută, indiferent de stilul abordat, fie că este casual, sport, sau una de cocktail, nu este completă în absența accesoriilor potrivite. De la geanta pe care o porți, până la modelul pantofilor, de la bijuterii, până la ochelarii de soare și de la eșarfă, la pălărie și mănuși, fiecare detaliu este important și contribuie la imaginea ta.

De departe, cea mai importantă rămâne geanta sau, dacă poți o ținută sport sau casual, rucsacul, deoarece aceste accesorii te vor face remarcată și remarcabilă! About You este ALL OF YOU și este locul perfect unde gama de accesorii pentru femei este mereu în pas cu ultimele tendințe și mereu găsești accesorii la reducere.

Accesorii ieftine pentru orice eveniment

Sunt câteva reguli pe care femeile le cunosc. În primul rînd accesoriile trebuie să completeze ținuta, să o potențeze. Este greșit ca accesoriile folosite să eclipseze ținute, ele trebuie să fie, mereu, doar note de accent.

Dacă cromatica unor accesorii - mai ales a genților și a pantofilor pot să fie în contrast cu ținuta, restul elementelor care întră în această categorie trebuie să se încadreze în nota generală, din punct de vedere cromatic cu estul elementelor care compun oufitul. Este perfect dacă vei alege ca pantofii și geanta să nu aibă aceeași culoare. Un stil unitar, dar mereu, culori diferite. Nu combina detaliile metalice aurii cu cele argintii.

Accesoriile vorbesc despre tine. Un ceas sobru, dar feminin se potrivește la o ținută business, o geantă simplă, elegantă, din piele, transmite încredere și seriozitate, în timp ce una mică, plic sau un clutch sunt potrivite unei ținute de seară. Ai prins ideea! Restul este inspirație pe About You.