Genți și rucsacuri5.636
Vizualizare
Sortează
Culoare
Marca
Preț
MasterCardMaestroVISACash on DeliveryPayUFan Courier

Alege o geantă încăpătoare pentru toate lucrurile de care ai nevoie

Indiferent că ai un stil clasic sau că preferi hainele sport, geanta este un accesoriu fără de care nicio ținută nu este completă. Și cu cât geanta este mai mare, cu atât mai bine: avem la noi, în orice moment, o soluție pentru orice problemă ar putea apărea. O colecție de genți a oricărei pasionate de fashion trebuie să includă piese versatile, din materiale de calitate, care pot fi purtate la mai multe ocazii, fără a fi nepotrivite. De exemplu, o geantă tip rucsac este potrivită atât pentru o zi obișnuită la birou, cât și pentru o excursie în natură. Poți lua cu tine un rucsac sport și la sală, dar și la o ieșire în oraș. Ai grijă să alegi culori neutre, pe care le poți asorta fără probleme cu outfiturile tale

Descoperă colecția de genți moderne pentru orice stil

La fel ca și ținuta, acessoriile sunt declarații de stil și cel mai bun mod de a fi mereu în tendințe. Gențile sunt unele din cele mai importante accesorii, pe care le poți include în mod natural în cele mai diverse ținute. Alege modelele care îți plac și te reprezintă, din materiale de calitate, piele naturală sau ecologică, rezistente și bune de purtat oriunde.

Genți versatile, în combinații inedite

Pe About You, găsești o gamă variată de modele de genți și rucsacuri care pot fi incluse natural în orice outfit. Geanta rucsac este una din cele mai bune alegeri, pentru că poate fi purtată la ținute casual sau sport, gențile de umăr sunt mai potrivite pentru o ținută elegantă, iar cele voluminoase sunt dedicate femeilor cu un stil de viață activ. Orice ai căuta, precis găsești ceva pe gustul tău!

Branduri populare din această categorie
Culori populare din această categorie
Mai multe subiecte interesante
Modă femei
Branduri femei
ABOUT YOU X INTERNATIONAL
*Cel mai mic preț total din ultimele 30 de zile înainte de reducerea de preț.**Apel gratuit din toate rețelele. Apelurile din străinătate pot fi taxate.***Toate prețurile includ TVA.