BLACK WEEKEND: Până la -70% EXTRA5

Numai:00Ore00Minute00Secunde
Rucsacuri419
Vizualizare
Sortează
Mărimea
Culoare
Marca
Preț
Stil
Material
Mărimea (volumul)
Lungimea bretelei/ toartei
Rucsac de la TOMMY HILFIGER pe verde
-40% EXTRA

TOMMY HILFIGER

389,94 lei649,90 lei
Mărimi disponibile: One Size
Rucsac 'Mia' de la Johnny Urban pe verde
-20% EXTRA

Johnny Urban

186,32 lei232,90 lei
Mărimi disponibile: One Size
MasterCardVISACash on DeliveryPayUFan Courier

Rucsacul - cel mai versatil item din garderoba fiecăruia

Să fii femeie înseamnă să fii mereu pregătită pentru orice situație, iar acest lucru vine la pachet cu extra elemente pe care trebuie să le ai mereu cu tine. Însă, care este cea mai bună variantă pentru a fi și fashion, dar a avea și loc pentru fiecare lucru în geanta ta? Pentru fiecare mică dorință – de la a avea un kit de make-up, până la cheile și portofelul nelipsite din lista de produse pe care trebuie să le ai cu tine, rucsacul a devenit unul dintre cele mai iubite accesorii care te ajută să ai mereu loc pentru orice ai avea nevoie. Pliabil, din piele naturală sau artificială, mai mic sau mai mare, pe culori diverse...atunci când ne referim la rucsacuri, nu avem o limită.

Avantajele unui rucsac

Cel mai căutat tip de rucsac este cel convertibil sau de tipul "2 in 1". Designul unic și aplicabilitatea pentru aproape orice tip de vestimentație a adus în atenția fiecărei femei posibilitatea de a nu îți mai face griji pentru lipsa spațiului din geantă sau lipsa asortării dintre vestimentație și accesorii. Din acest motiv, fie că vrei să mergi într-o drumeție de câteva ore sau să mergi la birou, a avea acest tip de rucsacuri a devenit un must. Un alt avantaj este acela de a putea avea compartimente multiple. De cele mai multe ori, o geantă normală este împărțită în unul sau două compartimente generale, rar fiind oferite și alte buzunare mai mici pentru chei sau telefon. Însă, atunci când ne uităm la un rucsac damă, vom putea sa ne bucurăm de mult mai mult spațiu dedicat micilor lucruri care sunt atât de greu de găsit la grămadă - cheile care mereu se ascundeau într-un colț sau telefonul care se zgâria de micile monezi. Acum nu îți vei mai face griji, având o varietate de rucsacuri ce te vor ajuta să ai totul organizat.

Materiale folosite la rucsacuri

Și totuși...ce anume te motivează să alegi un rucsac pentru femei? Pe lângă utilitatea incontestabilă, materialele folosite sunt variate, fie că îți dorești un rucsac de piele naturală sau artificială. Să nu uităm că putem să ne bucurăm și de cele din material textil. Avantajul? Se pot spăla, curăța și întreține mai mult timp. De asemenea, anumite materiale textile sunt create special pentru a rezista inclusiv la ploaie, protejându-ți astfel toate lucrurile de valoare. Pe About You sunt dispobibile și o varietate largă de genți si rucsacuri pentru bărbați, pentru că oricine are nevoie de un rucsac practic care să te însoțească oriunde ai merge!

Branduri populare din această categorie
Culori populare din această categorie
Mai multe subiecte interesante
Rucsacuri, Mărime universalăRucsacuri, Alt materialRucsacuri, Mic (< 25 l)Rucsacuri, urbanRucsacuri, Nespecificat
Modă femei
Branduri femei
ABOUT YOU X INTERNATIONAL
România
*Apel gratuit în toate rețelele. În cazul apelurilor internaționale pot fi percepute tarife suplimentare.**Toate prețurile includ TVA.5) Această promoție este valabilă până pe data de 28.11.2021 (ora 23:59). Condițiile promoției le găsești pe: https://www.aboutyou.ro/conditii-promotie
© 2021 ABOUT YOU SE & Co. KG