Genți2.598
Vizualizare
Sortează
Mărimea
Culoare
Marca
Preț
Stil
Material
Mărimea (volumul)
Lungimea bretelei/ toartei
Handtasche de la MICHAEL Michael Kors pe negru
Premium

MICHAEL Michael Kors

1.979,00 lei
Mărimi disponibile: One Size
Geantă de umăr 'Divina' de la Valentino Bags pe gri

Valentino Bags

509,90 lei
Mărimi disponibile: One Size
Geantă de umăr 'Divina' de la Valentino Bags pe bej

Valentino Bags

322,90 lei
Mărimi disponibile: One Size
Geantă de umăr de la MICHAEL Michael Kors pe maro
Premium

MICHAEL Michael Kors

584,90 lei
Mărimi disponibile: One Size
Geantă de umăr de la PINKO pe negru
Premium

PINKO

1.579,00 lei
Mărimi disponibile: One Size
MasterCardVISACash on DeliveryPayUFan Courier

Genți damă – indispensabile pentru orice look

Moda nu poate exista fără genți damă. O poșetă bine aleasă desărvâșește orice look și poate fi folosită ca o declarație de stil care fie completează ținuta, fie contrastează cu aceasta, pentru a pune în valoare îndrăzneala și talentul purtătoarei. Indiferent unde mergem și cum ne îmbrăcăm, un lucru este cert: trebuie să ne alegem cu grijă și inspirație geanta de damă care va însoți ansamblul vestimentar creat. O poșetă aleasă în grabă sau care nu spune nimic, poate strica chiar și cea mai luxoasă ținută – pentru că accesoriile fac întotdeauna diferența!

Lasă gențile de damă să spună o poveste despre tine

Atunci când alegi genți damă, îți alegi un mesager care spune o poveste. Dacă preferi o geantă supradimensionată, în linii simple, creezi aura unei persoane ocupate, mereu pe fugă, hotărâtă să își atingă obiectivele fără să se încurce în detalii. Dacă însă preferi genți damă mici, delicate, pe care să le porți ca un poștaș, dezvălui lumii latura ta romantică, care nu are nevoie de foarte multe lucruri la îndemână pentru a se simți confortabil. După cum vezi, fiecare alegere va fi în ton cu anumite caracteristici ale tale. Este posibil să cumperi multe genți online și ai o colecție fascinantă de poșete pentru că, pur și simplu, ești o persoană complexă, în continuă schimbare, al cărei stil se adaptează ocaziilor, ținutelor și stărilor de spirit.

Poți ascunde o lume întreagă în interiorul genților de damă

Nicio femeie nu poate pleca din casă fără poșeta ei. Aceasta este mai mult decât un accesoriu practic! O poșetă este o parte din tine! Este micul tău univers în care ascunzi secrete și trucuri care te definesc ca femeie. Fie că ești studentă și ai nevoie de rucsacuri, genți de laptop sau de cumpărături, fie o femeie de afaceri, care caută poșete business sau de umăr, cu toarte scurte, o fashionistă în căutare de clutch-uri unice, o fană declarată a verii care caută genți de plajă, lumea colecțiilor de genți damă va răspunde cu siguranță nevoilor tale cu o varietate de culori și tonuri, modele și texturi, dimensiuni și materiale.

România
*Apel gratuit în toate rețelele. În cazul apelurilor internaționale pot fi percepute tarife suplimentare.**Toate prețurile includ TVA.
© 2021 ABOUT YOU SE & Co. KG