PRE SUMMER SALE! Până la -40% EXTRA5

Numai:00Ore00Minute00Secunde
Genți pentru femei49

Ai văzut toate produsele din categoria Genți

Descoperă alte produse din categoria Genți

Genți GUESS – Secretul femeilor stilate

E greu să fii femeie în ziua de astăzi, mai ales dacă luăm în considerare ritmul amețitor cu care moda se schimbă de la o lună la alta. Însă lucrurile se simplifică puțin dacă știi să profiți de ingeniozitatea unei genți GUESS, pentru că astfel de accesorii pot face o mare diferență în contextul potrivit. Cu o geantă GUESS originală poți crea contraste interesante, care să-ți scoată în evidență trăsăturile pe care tu le alegi. Astfel, vei avea mai multe opțiuni atunci când vine vorba de a-ți crea o un look impresionant.

Ce fel de geantă GUESS ar trebui să-ți alegi?

Răspunsul la această întrebare poate veni doar în momentul în care știi deja cu ce vrei să te îmbraci, sau la ce fel de eveniment participi. Flexibilitatea e o trăsătură constantă a oricărei genți GUESS, așa că s-ar putea să fii surprinsă de cât de ușor poate fi să-ți schimbi look-ul printr-un accesoriu atât de simplu. Urmează să ai o întâlnire romantică și vrei să-ți accentuezi feminitatea? Îmbracă-te cu o rochie lungă închisă la culoare și alege o poșetă elegantă. Vrei să faci o plimbare prin parc, dar în același timp vrei să te simți admirată? Încearcă un rucsac cu un imprimeu drăguț, dintr-un material rezistent. Poate urmează să ai o întâlnire importantă la muncă și vrei să faci o impresie bună. Atunci e de-ajuns să te îmbraci într-o ținută office și să iei o geantă de umăr din piele, care beneficiază de un design original. Oriunde ai fi, orice ai face, o geantă GUESS te va ajuta să-ți conturezi stilul și să ai parte de o imagine cool.

Ce fel de genți de damă GUESS găsești la noi?

După cum vezi, oferta de genți GUESS este foarte diversă, așa că ai de unde alege. De la portmonee elegante până la poșete și genți de umăr, toate îți stau la dispoziție pentru a fi explorate și adăugate în garderoba ta zilnică. Așa că dacă încă nu ți-ai găsit un accesoriu care să te reprezinte, sau dacă spațiul de depozitare din poșetă nu-ți mai ajunge, lasă-te surprinsă de caracteristicile unei genți GUESS.