Sari la conținutul principal

Adidas Superstar

Adidas Superstar - atemporal și legendar

Este un adevărat clasic și la modă ca niciodată: Adidas Superstar. Legendarul pantof cult a fost dezvoltat în 1969 pentru jucătorii de baschet, iar lansarea oficială a venit puțin mai târziu. Caracteristică și neschimbată în stil până în prezent este talpa relativ groasă, culoarea contrastantă, faimoasele 3 dungi, logo-ul Superstar și vârful cu aspect de scoică. Modelul Superstar de la Adidas Originals este în cea mai mare parte confecționat din piele naturală și are un vârf de cauciuc. Nu numai că acești vârf este elegant, dar îți protejează și partea din față a piciorului. Acest vârf de cauciuc i-a adus porecla de "degete de scoică". În anii '80, adidașii și-au respectat numele și au devenit un adevărat superstar atunci când muzicienii de pe scena hip-hop au declarat că este pantoful lor preferat. Trupa de hip-hop americană Run DMC l-a omagiat cu "My Adidas" cu propriul cântec, iar Red Hot Chili Peppers sau Beyoncé și-au dedicat chiar propriul model din colecția aniversară - ce pantof a reușit asta până acum? Astăzi, este greu de imaginat moda streetwear fără adidașii casual de cult.

Adidas Superstar - o adevărată emblemă streetwear pentru întreaga familie

Grație accentelor sale clasice îmbinate cu originalitatea modernă, Adidas Superstar inspiră nu numai pasionații de sneakers, ci și femei, bărbați și copii - practic un pantof pentru întreaga familie. În special pentru cei mici, adidașii se prezintă cu imprimeuri drăguțe și modele colorate. În loc de șireturi, ca la modelele pentru adulți, unii dintre pantofii pentru copii sunt prevăzuți cu închizători velcro sau cu un design de tip slip-on, astfel încât copiii nu au nevoie de ajutor pentru a-i încălța și a-i descalța. O adevărată senzație de împlinire! Combinațiile de culori ale adidașilor Shell Toe pentru bărbați și femei sunt variate și totuși păstrate într-un stil minimalist. Albul curat este deosebit de popular. Detaliile strălucitoare, cum ar fi cele 3 dungi în optică aurie, îl fac să atragă toate privirile și adaugă farmecul necesar oricărei perechi de blugi. Trefoilul de pe călcâiul înalt al adidașilor este, de asemenea, de culoare contrastantă. Pe lângă celebrele 3 dungi, acest "trefoil" este o altă marcă înregistrată a producătorului sportiv. A fost creat la începutul anilor 1970, cam în perioada în care Adidas a lansat Superstar, ca simbol al spiritului olimpic. Adidas, producătorul de îmbrăcăminte sportivă, a fost și este în continuare unul dintre cei mai importanți furnizori ai Jocurilor Olimpice, iar acest logo, cu trei frunze intercalate cu trei dungi orizontale, reprezintă unitatea dintre toți sportivii aflați în competiție.

Adaugă un plus de eleganță look-ului tău sport - Adidas Superstar

Acest minunat pantof casual impresionează fără îndoială și prin raportul preț-performanță absolut fantastic. Datorită calității înalte a materialelor folosite și a manoperei foarte bune, acesta este confortabil, durabil și inspiră un confort de purtare excelent. Aspectul său elegant în multe culori diferite îi conferă aproape o notă de eleganță - combină Adidas Superstar cu blugi, precum și cu ușurință la un costum. Talpa OrthoLite® din fiecare model din serie asigură o amortizare optimă. Designul atemporal și totuși rafinat al modelului Adidas Superstar îl face să fie pantoful tău favorit indiferent de ocazie. Este partenerul tău constant - fie că ești la serviciu, la cumpărături sau la festival. E garantat că vei deveni și tu un superstar în acești mult îndrăgiți sneakers de la Adidas.

Descoperă gama largă din colecția de sneakers Adidas Superstar pe ABOUT YOU și comandă online fără taxă de livrare.