Sari la conținutul principal

Sfaturi, trucuri și tabele de mărimi pentru a-ți lua măsurile
Cum să afli mărimea potrivită la blugi

Sfaturi, trucuri și tabele de mărimi pentru a-ți lua măsurile Cum să afli mărimea potrivită la blugi
Cum să afli mărimea potrivită la blugi282

Găsește croiul perfect

Cauți perechea perfectă de blugi? Ușor de zis, greu de făcut - până acum! Știai că brandurile oferă diverse sisteme de măsurare? Unele folosesc sistemul internațional (XS, S, M, L, etc.), altele folosesc modelul european (EU 38, etc.), în timp ce alte branduri folosesc dimensiunile americane exprimate în inchi, care se bazează pe raportul dintre talie și lungime. Citește până la sfârșit pentru a afla care este cea mai bună modalitate de a-ți găsi mărimea potrivită. Ești gata?

null LeGer by Lena Gercke pe

Cum să te măsori

Uite cum trebuie procedat pentru a determina mărimea blugilor:

1. Circumferința taliei: măsoară-ți talia. Stai într-o poziție relaxată și măsoară direct pe piele.

2. Circumferința șoldurilor: măsoară în jurul celei mai voluminoase părți a șoldurilor. Nu trage prea tare de centimetrul de croitorie pentru că blugii ar putea ajunge să fie prea strâmți.

3. Lungimea părții interioare a pantalonului: stai într-o poziție relaxată, în picioarele goale direct pe podea. Lasă o distanță de aproximativ 10 cm între picioare. Măsoară lungimea interioară a piciorului până la gleznă. Sfat: pentru a obține o dimensiune cât mai precisă, o altă persoană ar trebui să îți ia măsurile.

Sfaturi, trucuri și tabele de mărimi pentru a-ți lua măsurile Cum să afli mărimea potrivită la blugi
null  pe

Convertește cm în inchi

Pentru sistemul de dimensiuni exprimate în inchi, trebuie doar să transformi rezultatele obținute prin măsurarea taliei și a lungimii. Se aplică următoarea formulă: 1 inch reprezintă 2,54 cm. Împarte valorile obținute la 2,54 cm. De exemplu, o talie de 73 cm reprezintă 29 inchi, dacă aproximăm prin adaos, în timp ce o taliei de 82 cm reprezintă 32 de centimetri, dacă aproximăm prin lipsă. Mărimea ideală a blugilor tăi este, prin urmare, W29/L32.

Încă un sfat și ești gata de shopping! Acest tabel îți poate servi drept ghid pentru a-ți determina mărimea. Tabelul de mărimi al brandului care te interesează îți poate oferi indicații mai precise, deoarece mărimile și măsurile variază în funcție de marcă.

Sfaturi, trucuri și tabele de mărimi pentru a-ți lua măsurile Cum să afli mărimea potrivită la blugi