Sari la conținutul principal

NIKE Air Max Sneakers

NIKE Air Max: povestea unei legende

Stil iconic și confort fără compromisuri - aceasta este ceea ce NIKE Air Max reprezintă. Sunt poate cei mai faimoși adidași pe care expertul american în pantofi sport i-a confecționat până în prezent. Pe 26 martie 1987, NIKE Air Max 1 a fost primul model și în 2020, 33 de ani mai târziu, ambele noi ediții ale originalul și generațiile ulterioare ale Air Max de la NIKE se bucură de popularitate la nivel mondial. Legendarii sneakerși sunt disponibili pentru femei și bărbați, pentru copii și adolescenți, într-o mare varietate de modele și chiar și cu opțiunea de personalizare. Ceea ce caracterizează stilul tuturor colecțiilor NIKE Air Max de la început până astăzi este designul revoluționar de-a dreptul inedit: Tinker Hatfield, arhitect învățat și, printre altele, creatorul NIKE Jordan, a integrat un element Air în talpa Air Max 1 , care, spre deosebire de alte încălțăminte sport, nu a fost ascuns în mod discret, dar a fost poziționat clar vizibil. El a fost inspirat de ferestrele muzeului de artă din Paris „Georges Pompidou”, care permit priviri în interiorul clădirii.

Pantoful cult: Air Max by NIKE

Cu toate acestea, perna de aer plasată în mod vizibil care a devenit marca comercială a tuturor adidașilor NIKE Air Max este mult mai mult decât un truc de design. Sistemul de aer comprimat oferă o amortizare fantastică și o senzație de primăvară în timpul alergării - nu este de mirare că tehnologia NIKE Air este utilizată și în pantofii de performanță ai brandului, de exemplu în pantofii de alergare ediția Pegasus. Înapoi la pantoful de cult: nu numai sportivii, ci și muzicienii și artiștii de hip-hop, vedetele și fanii adidașilor apreciază Air Max by NIKE datorită proprietăților sale excelente de purtare și a siluetei sale izbitor de groase. Uneori, entuziasmul a luat forme extreme - după lansarea NIKE Air Max 95, la un preț ridicat, al cărui design ar trebui să amintească de coloana vertebrală a unei persoane, a existat o astfel de alergare pe Sneakers NIKE pentru că aceștia au fost furați de la proprietari, deoarece erau considerați un simbol de statut. De la predecesorul NIKE Air Max 95, a fost creată personal o pereche de sneakers pentru președintele american de atunci George H.W. Bush, în timp ce succesorul său, Air Max 97, a câștigat o popularitate și mai mare. Aspectul său a fost inspirat de modele la fel de diverse ca o picătură de apă care se împrăștie într-un iaz și un tren de viteză. A fost, de asemenea, primul NIKE Air Max cu o pernă de aer care se întindea pe toată lungimea pantofului.

NIKE Air Max - un must-have pentru fiecare iubitor de adidași

Cu Air Max Plus, NIKE a lansat o serie de modele revoluționare: pantoful, introdus pentru prima dată în 1998, cunoscut și sub numele de NIKE Air Max Tuned, a impresionat prin silueta sa futuristă, combinații colorate și un element de cauciuc stabilizant și absorbant de șocuri în talpă, iar pe lângă toate acestea, au fost încorporate și perne de aer. De asemenea, poți achiziționa NIKE Air Max Plus ca o ediție nouă contemporană în diferite culori atrăgătoare. Alți reprezentanți celebri ai familiei Air Max de la NIKE, ale căror prime ediții sunt vândute uneori la prețuri ridicate în rândul colecționarilor, sunt Air Max 200 cu un element de aer foarte mare și NIKE Air Max 270 introdus în 2018, care oferă o amortizare generoasă a aerului la un unghi de 270 de grade a călcâiului. Femeile și bărbații care preferă o abordare puțin mai minimalistă poartă Air Max Oteko cu o croială mai subțire și în culori mai subtile - sau aleg și designul subțire al NIKE Air Max Motion, care, de asemenea, sunt alcătuiți dintr-un material superior aproape fără sudură și o respirabilitate deosebit de mare. După cum sugerează și numele produsului, NIKE Air Max Thea este un sneaker de damă ușor mai puțin voluminos, dar care oferă același confort ca și colecțiile unisex datorită tehnologiei Air care absoarbe șocurile. Echipat cu amortizare deosebit de puternică, Flywire elastic și talpă crestată, NIKE Air Max Sequent nu numai că impresionează ca un sneaker de zi cu zi, ci și ca un pantof de alergare pentru sprinturi rapide. Unul dintre cei mai tineri membri ai familiei NIKE Air Max este elegantul Air Max 2090, o nouă ediție a legendarului Air Max 90, care include combinații și efecte fantastice de culori, amortizare îmbunătățită și multe alte beneficii, cum ar fi sistemul de dantelare rapidă și plasa transparentă. Acest model și multe altele continuă povestea de succes a brand-ului de sneakerși consacrat la nivel mondial.