Descoperă REDUCERILE DE IARNĂ: până la -60%5

Dropuri exclusive
  • Nou pe ABOUT YOU
Din trecut
Ultimele dropuri
Fură show-ul
Antonia
Exclusiv aici
ABOUT YOU x Antonia
Antonia prezintă pentru prima dată colecția ei împreună cu ABOUT YOU. O colecție creată dintr-o paletă de culori curate și piese casual cool, croiuri ce îmbină modernul cu atemporalul, lăsând senzația unui stil creat fără eforturi. Printurile simpatice și creative au fost desenate de către copiii ei, exact când credeam că nu ne putem îndrăgosti mai tare de stilul ei! Începând cu 15.12 vei găsi colecția Antoniei exclusiv la ABOUT YOU.
The new black
Alina Eremia
Exclusiv aici
ABOUT YOU x Alina Eremia
În prima sa colecție exclusivă, Alina Eremia s-a axat pe materiale deosebite și detalii inspirate de moda anilor '90! Comandă piesele din 19.11, exclusiv pe ABOUT YOU, și bucură-te de croiuri senzuale ce sunt un hit nu doar pe scenă, ci și în garderoba ta.”
Feminism modern
Tatiana GB Drop 2
Exclusiv aici
ABOUT YOU x Iconic by Tatiana GB
ICONIC, prima colecție exclusivă a Tatianei Gregor Brzobohata în colaborare cu ABOUT YOU, conține lookuri elegante, ce îți sporesc instant încrederea în tine. Începând din 19.11, îți poți crea super outfituri cu articole din gama modelului ceh, adresată tuturor femeilor puternice.”
Ca în anii 2000…
Kayla Shyx
Exclusiv aici
SHYX
Kayla Shyx, creatoare de conținut de origini germane, ne poartă într-o călătorie în lumea sa unică. Pregătește-te să descoperi piese basic relaxate, articole cu ștrasuri și imprimeuri funky, toate presărate cu o doză sănătoasă de extravaganță.
Dragoste la primul pas
Karolína Kurková
Exclusiv aici
Karolina Kurkova Originals
Noua colecție de încălțăminte a top modelului ceh Karolína Kurková cuprinde piese clasice, caracterizate de o eleganță minimalistă și bogate în detalii jucăușe. Comandă-ți pantofii preferați începând din 03.11, exclusiv pe About You.
MasterCardMaestroVISACash on DeliveryPayUFan Courier
*Apel gratuit în toate rețelele. În cazul apelurilor internaționale pot fi percepute tarife suplimentare.**Toate prețurile includ TVA.5) Nu se aplică condiții speciale. https://www.aboutyou.ro/conditii-promotie