Livrare fără contact la ABOUT YOU5

Genți de voiaj39
Vizualizare
Sortează
Mărimea
Culoare
Marca
Preț
Stil
Material
Mărimea (volumul)
Lungimea bretelei/ toartei
Reise-Set XXL 7er-Set de la ABOUT YOU pe negru
Pont
Pachet de 7 piese

ABOUT YOU

64,90 lei
Mărimi disponibile: One Size
Geantă de călătorie 'Colin' de la Johnny Urban pe negru

Johnny Urban

419,90 lei
Mărimi disponibile: One Size
MasterCardMaestroVISACash on DeliveryPayUFan Courier

Genți de voiaj de damă elegante, pentru călătorii cu stil

Atunci când urmează să plecăm într-o călătorie, în vacanță sau doar pentru câteva zile, pe lângă conținutul bagajului, trebuie să găsim și geanta de voiaj în care încap toate lucrurile de care avem nevoie și care să se potrivească și cu stilul nostru. Indiferent că plecăm undeva pentru 2 zile sau 2 săptămâni, avem nevoie de o geantă rezistentă, dintr-un material durabil, care să facă față cu brio unei călătorii. În funcție de dimensiune și model, gențile de voiaj pentru femei pot fi folosite și pentru a merge la sală, mai ales dacă este suficient de încăpătoare și este compartimentată potrivit pentru echipamentul de sport.

Genți de voiaj de damă ieftine, în magazinul tău online de fashion preferat

Pe ABOUT YOU, te așteaptă o selecție de genți de voiaj de damă în diverse stiluri, de diferite dimensiuni și modele, pe care le poți lua cu tine oriunde. Aici găsești chiar și genți de voiaj de damă elegante, dacă ești adepta acestui stil, comode și versatile, ușor de transportat. Pentru că atunci când călătorești confortul este foarte important, alege modele de genți de voiaj ergonomice, care nu te incomodează, ce pot fi manevrate cu ușurință.

Genți de voiaj ieftine, de la branduri renumite

Le găsești pe ABOUT YOU! Caută prin selecția de genți de voiaj acele modele care ți se potrivesc și comandă chiar din confortul propriei canapele. În plus, ai tot timpul prețuri speciale și oferte, așa că vei găsi cu siguranță exact ceea ce cauți. În plus, livrarea și returul sunt gratuite!!

Branduri populare din această categorie
Culori populare din această categorie
Mai multe subiecte interesante
Genți de voiaj, Mărime universalăGenți de voiaj, Alt materialGenți de voiaj, Curea de umăr scurtă/ toartăGenți de voiaj, Curea de umăr lungă/ crossbodyGenți de voiaj, Mediu (25-50 l)
Modă femei
Branduri femei
ABOUT YOU X INTERNATIONAL
România
*Apel gratuit în toate rețelele. În cazul apelurilor internaționale pot fi percepute tarife suplimentare.**Toate prețurile includ TVA.5) Nu se aplică condiții speciale. https://www.aboutyou.ro/conditii-promotie
© 2021 ABOUT YOU SE & Co. KG