• Femei
  • Haine
  • Paltoane
  • Paltoane de iarnă
Paltoane de iarnă579
Vizualizare
Sortează
Mărime
Culoare
Marca
Preț
Stil
Mărimi speciale
Material
Imprimeu
Modelul paltonului
Palton de iarnă de la OBJECT pe negru
Mai sustenabil

OBJECT

839,90 lei
Mărimi disponibile: XS, S, M, L, XL
Palton de iarnă de la MANGO pe maro

MANGO

694,90 lei
Mărimi disponibile: XS, S, M, L, XL
Palton de iarnă de la TOM TAILOR DENIM pe negru
Mai sustenabil

TOM TAILOR DENIM

649,90 lei
Mărimi disponibile: XS, S, M, L, XL, XXL
Palton de iarnă 'Stella' de la VERO MODA pe verde

VERO MODA

279,90 lei
Mărimi disponibile: XS, S, M, L, XL
MasterCardVISACash on DeliveryPayUFan Courier

Paltoane damă iarnă - cele mai fashion item-uri

Atunci când vrem să ne ferim de iarnă, cu siguranță vom căuta cele mai practice și călduroase paltoane damă iarnă. Fie că avem un stil mai sport sau mai clasic, un palton de iarnă nu ar trebui să lipsească din garderoba fiecăruia. Ce anume ar trebui să știi atunci când alegi un palton de iarnă și ce anume nu ar trebui să faci? Culori, mixuri și tipul de palton de iarnă pe care ar trebui să îl alegi sunt doar câteva dintre lucrurile pe care oricine ar trebui să le aibă în vedere.

Tips & tricks pentru un palton de iarnă damă perfect

Materialul este unul dintre elementele esențiale pe care trebuie să le verifici înainte de a achiziționa un palton de iarnă. De obicei, o combinație de materiale este cea mai benefică, iar lâna reprezintă una dintre cele mai bune alegeri pentru acel minunat palton de iarnă damă. Pentru a păstra căldura corpului cât mai mult timp, ai nevoie de materiale care să blocheze transferul de temperatură, iar lâna face acest lucru prin excelență. Un alt element la care trebuie să te uiți este lungimea paltonului. Dacă ești în căutarea unui palton care să se focuseze doar pe partea de sus a corpului, atunci ai nevoie de un palton scurt sau mediu. Însă, dacă ai vrea să te bucuri de o protecție a căldurii și pentru picioare, atunci nu ezita să te uiți la secțiunea de paltoane iarnă damă lungi. Pe lângă utilitatea practică, dacă alegi paltoane de iarnă lungi, vei observa că sunt și extrem de chic și îți pot da acel aer feminin, plin de eleganță.

Culori și mixuri pentru paltoane de iarnă

Cea mai bună investiție într-un palton iarnă este făcută atunci când și culoarea acestuia se pliază pe cât mai multe combinații de haine. Totuși, nu ar trebui să te limitezi doar la negru, gri sau alb, atunci când te poți bucura și de fucsia, galben sau bej pentru un minunat palton iarnă damă. Puțină culoare într-o zi înnorată și friguroasă îți poate schimba starea pentru întreaga zi. De asemenea, ar trebui să alegi un palton de iarnă damă care nu este fix sau extrem de cambrat pentru a lăsa spațiu pentru straturile de haine ce te vor ajuta să păstrezi căldura corpului. Să nu uităm totuși de acele pulovere extrem de voluminoase pe care fiecare le iubește, însă, de cele mai multe ori, nu se pot potrivi cu anumite paltoane din garderobă pentru că nu există acel spațiu extra.

Branduri populare din această categorie
Culori populare din această categorie
Mai multe subiecte interesante
Modă femei
Branduri femei
ABOUT YOU X INTERNATIONAL
România
*Apel gratuit în toate rețelele. În cazul apelurilor internaționale pot fi percepute tarife suplimentare.**Toate prețurile includ TVA.
© 2021 ABOUT YOU SE & Co. KG