DOAR ÎN APP: Până la -50% EXTRA5

Numai:00Ore00Minute00Secunde
Tricouri cu mânecă lungă pentru copii625

Tricouri cu mânecă lungă pentru fete cool, cu părinți cool

Fii alături de copilul tău și îmbracă-l așa cum crezi că și-ar dori el! Pentru că se află la vârsta marilor descoperiri, în care face trecerea de la grădiniță la școală, e important ca mica ta comoară să se simtă bine în hainele pe care le poartă, mai ales că de acum începe să se integreze în grupuri sociale diverse, să își facă prieteni și să interacționeze și cu alte persoane în afară de familie. Învățându-l de mic să fie independent în decizii, cum ar fi alegerea articolelor vestimentare pe care să le poarte în anumite contexte, îl ajuți să-și formeze personalitatea și să devină un adult care spune lucrurilor pe nume.

Ține cont de ce își dorește! Îmbrăcăminte pentru copii cu personalitate

Bineînțeles, familia știe mereu ce e mai bine pentru copii, însă n-ar fi rău dacă îi dai posibilitatea de a alege în materie de haine, în așa fel încât să își poată constitui un stil personal, care să simtă că îl reprezintă. Este bine cunoscut că fetele sunt mai apropiate de la vârste foarte mici de domeniul fashionului, așa că las-o pe fetița ta să creadă că e o mică fashionistă și faceți cumpărături împreună, oferindu-i sfaturi și sugestii de care să țină seama! Spre exemplu, tricourile cu mânecă lungă pentru fete sunt piese must-have în garderoba oricui, mai ales atunci când le poartă cu plăcere, datorită culorilor, texturilor și imprimeurilor care stârnesc curiozitatea sau care sunt în mare vogă.

Tricouri albe pentru fete, gata de mers la școală

Pentru că în instituțiile de învățământ se impune un echilibru vestimentar și o uniformă aparte, copiii, de cele mai multe ori, tind să nu respecte anumite reguli, de teamă că acest fapt îi va izola de grupuri de prieteni sau din simplul motiv că preferințele lor vestimentare sunt cu totul altele. Ce ar fi dacă ai face un pact cu fetița ta, oferindu-i tricouri albe cu guler care să aibă inscripția brandurilor ei favorite, dar cu care să fie și în limita rigorilor formale? Noi credem că puteți găsi o punte de echilibru, mai ales că pe About You găsești sute de modele de tricouri fete cu mânecă lungă, de diferite culori și materiale, care să poată fi purtate atât la școală, cât și în timpul liber, făcându-ți astfel fetița fericită pentru că poate alege ce haine să poarte?!