Descoperă REDUCERILE DE VARĂ: Până la -70%5

 Brand header

PRIMIGI - Încălțămintea copiiilor cool

De aproape 40 de ani, Primigi încalță milioane de copii din întreaga lume. Acum, că a ajuns el însuși un adult, brandul poate spune că știe totul despre copii și nevoile lor. Încălțămintea Primigi pentru copii asigură tot confortul în călătoria pe care cei mici o fac în toate etapele de creștere.

Încălțăminte Primigi copii - flexibilitate și culoare

Primigi face încălțăminte pentru copii având confortul ca prioritate. Acest scop este atins prin folosirea de materiale flexibile, decupate și combinate astfel încât să nu incomodeze talpa piciorului. Dar, fiindcă vorbim de copii, o pereche de sandale Primigi sau o pereche de ghete Primigi vor fi mereu o explozie de culoare plăcută ochiului.

Când alegi un sneaker Primigi pentru copilul tău, asigură-te că e confecționat din materiale din cel puțin trei culori. Îi va plăcea la nebunie și se va simți cool. Și ție îți plac culorile vii. Ar trebui să le porți mai des. Inspiră-te din ținutele copilului tău.

Primigi încălțăminte bebe de purtat vara

Pentru copiii micuți, Primigi a creat încălțăminte ușoară, dar rezistentă, cu talpă care împiedică alunecarea. Pe ABOUT YOU ai o colecție de sandale bebe Primigi, din piele naturală sau velur, ușor de purtat datorită tălpii flexibile și închiderii cu scai. Încălțămintea Primigi bebe e confecționată din materiale delicate ca pielea copiilor și decorată cu motive florale pentru a le face plimbarea plăcută.

Primigi încălțăminte adolescenți de asortat cu orice ținută

Adolescenții sunt mai pretențioși decât preșcolarii. Firesc. Au propriile gusturi și propriile idei despre ce e la modă și cool să poarte pe stradă. O pereche de pantofi Primigi deschiși ar fi o alegere bună pentru un băiat de 13-14 ani. Pentru adolescentele de aceeași vârstă nu strică o pereche de sandale Primigi cu vârf deschis, cu talpă căptușită și flexibilă, într-o singură culoare.

Descoperă colecția Primigi online

Pe ABOUT YOU ai toată colecția de încălțăminte pentru copii și bebeluși. Comandă și ai livrare și retur gratuite. Poți returna ce nu-ți vine în termen de 100 de zile. Hai că și asta e cool.

MasterCardMaestroVISACash on DeliveryPayUFan Courier
*Cel mai mic preț total din ultimele 30 de zile înainte de reducerea de preț.**Apel gratuit din toate rețelele. Apelurile din străinătate pot fi taxate.***Toate prețurile includ TVA.5) Nu se aplică condiții speciale. https://www.aboutyou.ro/conditii-promotie