Sari la conținutul principal
Logare
Listă favorite
Coș
Toate produsele de la BECK1

Beck – confort și siguranță la joacă

Când vrei să-ți îndemni copiii să fie activi, unul dintre cele mai importante lucruri pe care le poți face este să alegi pantofii potriviți. Copiii au nevoie de pantofi care să se potrivească bine, să nu alunece și să fie ușori. Iar la Beck shop vei găsi fix produsele pe care le căutai: o mulțime de opțiuni de pantofi colorați la prețuri accesibile. Fiind o afacere de familie, brandul german se mândrește cu 70 de angajați de încredere și dedicați, parteneri responsabili și produse de calitate, fabricate integral în Europa. Astăzi, Beck s-a bucurat de un succes enorm și continuă să crească cu multe stiluri diferite de papuci și pantofi pentru copii, de la pantofi de gimnastică și pantofi de pânză la papuci și cizme de ploaie.

Fă ieșitul în natură mai plăcut cu pantofii Beck

Pantofii și balerinii Beck sunt proiectați pentru a fi confortabili, durabili și siguri pentru copii încă din primii lor ani de viață. Ei vin într-o varietate de stiluri și culori și sunt disponibili în două tipuri, atât cu talpă de cauciuc, anti-alunecare, cât și cu talpă de plastic. Papucii cu talpă aderentă sunt cei mai potriviți pentru sesiunile de joacă care includ cățărări pe frânghii, echilibristică și sărituri. Pantofii Beck shop cu talpa de plastic sunt cei mai potriviți pentru activități precum mers pe jos și alergat. Când cumperi o pereche de pantofi de sport pentru copilul tău este important să ții cont nu doar de stil, ci și de mărimea pantofului. Lungimea pantofului trebuie să fie de aceeași lungime cu piciorul copilului și să se potrivească confortabil atât în zona călcâiului, cât și a degetelor. Dacă poartă pantofi largi sau nepotriviți, le va fi dificil să alerge sau să sară.

Stiluri colorate și fascinante cu Beck

Copiii iubesc joaca și sunt atrași în mod natural de lucrurile colorate și distractive. Dar să-i faci entuziasmați de sport poate fi o provocare. O modalitate prin care poți face totul mai ușor este să găsești pantofi care se potrivesc exact personalității copilului tău, care să-l atragă chiar și atunci când nu au cea mai bună stare. Și pentru asta, Beck online îți vine în ajutor cu modele în culori vibrante, tonuri strălucitoare și animăluțele preferate. Există multe stiluri disponibile, concepute special să atingă nevoile copiilor în continuă mișcare. Fiecare copil este diferit, așa că este important să alegi pantofii care se potrivesc cel mai bine nevoilor lor, iar tu ești cel care îl cunoaște cel mai bine. Vezi toate modelele pe ABOUT YOU și alege pantoful perfect pentru prichindelul tău.