DOAR ÎN APP: Până la -50% EXTRA5

Numai:00Ore00Minute00Secunde
Pantofi & accesorii pentru soacră mică1,563

Alege pantofii damă potriviți și arată senzațional la orice eveniment special

Când ne gândim la evenimente speciale, primul exemplu care ne vine în minte este nunta. Mai ales dacă suntem mai mult decât invitați și avem un rol important. Dacă te afli în această situație, este important să ai o ținută deosebită, pe care cel mai bine este să o construiești din timp. Nu lăsa pe ultima sută de metri pregătirile, vei avea suficiente lucruri pe care să le pui la punct în apropierea evenimentului și nu vei avea starea de spirit și timpul necesar pentru toate detaliile. Desigur că rolul principal la o nuntă îl are mireasa, însă și dacă urmează să fii soacră mică, este nevoie de pregătire pentru a arăta cât mai bine.

Pantofi de nuntă eleganți și comozi

Vei sta destul de mult timp în picioare, dansând, socializând cu invitații sau ocupându-te de mici aspecte organizatorice, de aceea cel mai bine este să alegi o pereche de pantofi eleganți dar confortabili, în care vei putea face cu ușurință toate aceste lucruri. Alege pantofi cu toc jos sau mai gros, dintr-un material fin, de exemplu o piele moale, în care să te simți comod și care să nu te strângă. Pe About You te așteptăm cu o gamă variată de pantofi nuntă damă din care să alegi perechea potrivită!

Accesorizează cu piese deosebite. Bijuterii de aur sau argint care completează orice ținută

O ținută elegantă ar fi incompletă fără accesoriile potrivite. Dacă ai ales să porți o ținută simplă, se potrivește de minute un colier statement, pe când hainele extravagante nu au nevoie de și mai mult glam, sunt suficiente câteva bijuterii fine și discrete. Pe About You găsești pantofi și accesorii demne de un eveniment atât de important, iar dacă urmează să participi la nuntă în calitate de soacră mică, piesele alese de aici vor fi cu siguranță remarcate și apreciate.