E prima ta comandă? Ai-20% EXTRA de la 320lei5

MINUS20Activează codul de reducere
Numai:00Ore00Minute00Secunde
Articole pentru soacră mică2.463
Pumps 'Carina' de la ABOUT YOU pe bej
Pont
Exclusiv

ABOUT YOU

187,90 lei
Mărimi disponibile: 36, 37, 38, 39, 40, 41
Sacou de la River Island pe mov

River Island

419,90 lei
Mărimi disponibile: 34, 36, 38, 40, 42, 44
MasterCardVisaPlata rambursPayUFan Courier

Ținute de ocazie pentru toate evenimentele speciale din viața ta

De fiecare dată când urmează să participăm la un eveniment important, trebuie să ne gândim la toate aspectele: locația în care urmează să se desfășoare, momentul zilei, dacă există un dress code, dacă este o petrecere tematică și care este rolul nostru în cadrul evenimentului. Una dintre aceste situații speciale este nunta, mai ales dacă suntem mai mult decât simpli invitați. Indiferent de rolul nostru, o nuntă presupune alegerea unei ținute de ocazie, elegantă, feminină, accesorizată pe măsură, iar pe About You găsești întotdeauna exact ce ai nevoie pentru a străluci.

Haine elegante damă - rochia de soacră mică

Chiar dacă, la o nuntă, cea mai importantă este rochia miresei și o regulă nescrisă spune că invitatele nu ar trebui să poarte alb sau ținute care să o eclipseze, este important să purtăm haine elegante, din materiale deosebite, cu o croială care să ne avantajeze. Ținuta unei soacre mici trebuie să se încadreze perfect în eveniment și să flateze formele corpului, prin culori care avantajează și materiale confortabile, dar speciale.

Haine de damă elegante, pentru un outfit perfect și comod!

Chiar dacă ai fi tentată să alegi o ținută mai extravagantă decât ai purta în mod obișnuit, nu uita că urmează să petreci multe ore în hainele de ocazie, în picioare, dansând sau socializând cu ceilalți invitați. Pentru a te putea bucura pe deplin de eveniment, alege haine de damă elegante dar confortabile și încălțăminte comodă, eventual cu tocuri joase sau mai groase, în care să te simți bine și să poți face fără probleme toate lucrurile pe care le dorești. Pe About You, magazinul tău online de fashion, găsești o gamă largă de haine de ocazie potrivite pentru ținuta unei soacre mici, din diverse materiale și cu croieli care pun în valoare orice siluetă!

Branduri populare din această categorie
Culori populare din această categorie
Mai multe subiecte interesante
Articole pentru soacră mică, MonocromArticole pentru soacră mică, Mărime universalăArticole pentru soacră mică, Alt materialArticole pentru soacră mică, 40Articole pentru soacră mică, 38
Modă femei
Branduri femei
ABOUT YOU X INTERNATIONAL
*Apel gratuit în toate rețelele. În cazul apelurilor internaționale pot fi percepute tarife suplimentare.**Toate prețurile includ TVA.5) Această promoție este valabilă până pe data de 28.10.2021 (ora 23:59). Condițiile promoției le găsești pe: https://www.aboutyou.ro/conditii-promotie
© 2021 About You AG & Co. KG