DOAR ÎN APP: Până la -50% EXTRA5

Numai:00Ore00Minute00Secunde
Sacouri și bolerouri pentru soacră mică451

Bolerouri damă elegante, pentru toate evenimentele speciale din viața ta

Atunci când participi la un eveniment important, trebuie să iei în calcul o grămadă de aspectele: locația, momentul zilei, dress code-ul, rolul în cadrul evenimentului. Una din aceste situații speciale este nunta, mai ales când ești mai mult decât un simplu invitat. De exemplu, ești chiar soacra mică. Acum începi alegerea unei ținute elegante, feminine, accesorizată pe măsură? Pe About You găsești întotdeauna exact ce ai nevoie pentru a străluci.

Bolero elegant de seară pentru soacra mică

Ținuta unei soacre mici trebuie să se încadreze perfect în eveniment, atât prin modele și culori care să o avantajeze, cât și prin materiale confortabile, dar totodată extrem de speciale. Pe About You găsești bolerouri damă elegante, capă damă elegantă și bolero din dantelă, care să fie acele piese de rezistență ce te vor scoate garantat în evidență.

Ținuta perfectă există: un sacou drept sau un bolero blăniță albă, piesa de rezistență din ținuta ta

Fie că alegi rochii de seară luxuriante sau chiar costume compuse din 2 piese, întotdeauna vei avea nevoie de ceva de pus pe deasupra, care să ofere întreaga strălucire ținutei tale. Astfel, pentru o rochie fără bretele sau cu bretele groase sau subțiri, în orice caz fără mâneci, îți recomandăm un bolero blăniță albă sau o capă albă, cu care să faci furori garantat. Dar, poate că ai nevoie de două tipuri de ținute, una zi și alta de seară. În acest caz, am zice să diversifici puțin registrele stilistice și să accesorizezi ținuta de zi cu un sacou drept foarte elegant și poate chiar cu pereche de pantaloni țigaretă sau o fustă plisată, iar pentru outfit-ul de seară să lași piesele de rezistență să te scoată din tipare. Noi îți spunem doar atât: anul acesta se portă bolerouri aurii și bolerouril argintii și capele cu blăniță, care mai de care mai sofisticate!