Micile detalii chiar contează: cercei moderni sau clasici?

Accesoriile și bijuteriile sunt cele care te scot din convențional și te fac să strălucești. Iar atunci când vine vorba de cercei, pentru fiecare model și material trebuie să ai foarte multă grijă și răbdare atunci când decizi să îi pui în completarea unei ținute, pentru că nu tot ce crezi a fi cercei moderni însemnă că se vor potrivi și formei feței tale. Noi te ajutăm cu câteva sfaturi utile iar apoi tu alegi singură din gama de modele de pe platforma ta de fashion.

Forma feței contează: modele cercei din care poți alege

În primul rând, trebuie să determini care este forma feței tale, de aceea te sfătuim să mai petreci încă 10 minute în fața oglinzii, pentru a stabili acest lucru. Așadar, cele 10 minute au expirat! Dacă fața ta este rotundă, experții spun să porți cercei lungi de tip candelabru sau cercei lungi subțiri și să eviți cerceii rotunzi și cerceii mici, chiar și cerceii lungi cu terminații rotunde. De asemenea, dacă ai o față pătrată, atunci orienteză-te spre cercei lunguieți ovali, cercei rotunzi supradimensionați și evită purtarea cerceilor cu colțurile ascuțite ca la cerceii pătrați, cerceii dreptunghiulari sau cei în formă de romb. La fel ca la tipul de față rotundă, și în cazul fețelor în formă de inimă se recomandă același tip de cercei, la care se adaugă cei rotunzi de dimensiune medie și se exclud cerceii bobițe. Și, nu în ultimul rând, se pare că lozul câștigător îl trag persoanele cu față ovală, care pot purta orice formă de cercei, trebuie doar să își pună imaginația la treabă!

Când arăți bine, te simți bine: alege modelele de cercei preferate

Indiferent de clasificările de mai sus, noi te îndemnăm să ții cont și de sfaturile specialiștilor, dar și de propriile tale opinii și dorințe, încercând cât mai multe modele de cercei, până ajungi la formele care te pun cel mai bine în evidență! Dar, până atunci, ce-ar fi să te delectezi cu modelele de cercei din acestă categorie?! Dacă nu ai un buget ridicat, atunci poți verifica și categoria de reduceri la cercei, aici găsești mereu ceva ce îți place, indiferent de buget. Pentru că, nu uita, brandurile sunt tot timpul aici, pe About You.