Pantofi de ocazie pentru toate evenimentele importante din viața ta

Atunci când urmează să participi la un eveniment special, pe lângă hainele și bijuteriile pe care vrei să le porți, trebuie să te gândești și care este perechea de pantofi de damă cea mai potrivită. Dacă, de obicei, porți pantofi cu toc eleganți, alegerea este mult mai simplă. Însă, pentru persoanele care preferă un stil mai sport, nu e deloc o sarcină ușoară. Primul criteriu este confortul, mai ales dacă știi că evenimentul la care mergi presupune o perioadă mai lungă de timp de stat în picioare sau, poate, dans! În acest caz, varianta cea mai sigură sunt pantofii comozi de damă, cu talpa mai joasă, sau pantofi cu toc de 5 cm, în care te vei simți excelent și nu-ți vor da bătăi de cap.

Pantofi eleganți pentru toate gusturile

Pantofii pe care îi alegi trebuie să se potrivească cu ținuta aleasă, la culoare și stil. Asortează cu atenție nuanțele și ia în considerare și lungimea rochiei. Dacă porți o rochie mini sau midi, atunci poți alege o pereche de pantofi cu baretă, mai ales dacă ești înaltă. Pentru rochiile lungi, sunt potriviți pantofii decupați în față. Oricare ar fi preferințele tale și ținuta cu care urmează să îi asortezi, pe About You găsești cu siguranță perechea de pantofi eleganți perfectă.

Pantofi de ocazie la cele mai accesibile prețuri

Ești în pană de inspirație? Îți dăm noi o mână de ajutor și câteva idei pentru ca la final să alegi ce ți se potrivește. Inspiră-te din gama variată de pantofi deosebiți de ocazie și nu rata ofertele și promoțiile de pe site! În plus, livrarea și returul sunt gratuite!