KENDALL for ABOUT YOU - 4 decembrie, 19:005

Numai:00Ore00Minute00Secunde
Pantofi sustenabili884
Vizualizare
Sortează
Mărime
Culoare
Marca
Preț
Stil
Imprimeu
Material
Formă încălțăminte
Tipul de toc
Înălțimea tocurilor
Ghete cu șireturi 'Allington' de la TIMBERLAND pe negru
Mai sustenabil

TIMBERLAND

649,90 lei
Disponibil în mai multe mărimi
Category Teaser_RO_Nachhaltigkeit_F
Ghete cu șireturi de la CAMPER pe maro
Pont
Mai sustenabil

CAMPER

629,90 lei
Disponibil în mai multe mărimi
Sneaker low de la MELAWEAR pe albastru
Mai sustenabil

MELAWEAR

289,90 lei419,90 lei
Mărimi disponibile: 36, 37, 38, 39, 40
Sneaker low de la thies pe portocaliu
Mai sustenabil

thies

419,90 lei
Disponibil în mai multe mărimi
Papuci de casă de la thies pe mov
Mai sustenabil

thies

187,90 lei
  • +2
Disponibil în mai multe mărimi
Sneaker înalt de la ADIDAS ORIGINALS pe alb
Mai sustenabil

ADIDAS ORIGINALS

324,90 lei464,90 lei
Disponibil în mai multe mărimi
MasterCardMaestroVISACash on DeliveryPayUFan Courier

Individualitate, stimă de sine și toleranță, cu perechea potrivită de pantofi damă

Îi încurajăm pe oameni să își exprime personalitatea prin îmbrăcăminte, fiindcă individualitatea, stima de sine și toleranța sunt valori importante care pot fi imprimate societății prin intermediul modei. Însă, moda e mult mai mult decât atât, întrucât industria modei depinde în aceeași măsură de oameni și de resursele pe care ni le pune la dispoziție planeta. Suntem conștienți de consecințele acțiunilor noastre asupra mediului, de aceea ne străduim să avem o bază responsabilă, oferindu-le clienților noștri opțiuni sustenabile, atractive și prietenoase cu mediul înconjurător.

Încălțăminte damă fabricată din grijă pentru mediul înconjurător

Ideea de sustenabilitate cuprinde mai multe aspecte: utilizarea responsabilă a materialelor cât mai prietenoase cu animalele și mediul înconjurător, eficiența utilizării resurselor și condiții de muncă echitabile. În prezent, produsele de pe platforma noastră poartă această etichetă doar dacă întrunesc cel puțin unul dintre criteriile enumerate mai sus. Știm că nimeni nu e perfect, dar credem că orice pas în direcția bună poate avea efecte pozitive când vine vorba de protejarea mediului. În această categorie cu pantofi damă, așteaptă-te să găsești încălțăminte pentru care brandurile producătoare au avut grijă să nu lezeze mediul înconjurător și să întreprindă numeroase a acțiuni de protejare a acestuia. Fie că ești în căutare de ghete damă, încălțăminte din piele naturală sau din înlocuitori, sandale pentru femei, teniși damă, bocanci sau papuci, aici găsești toate aceste produse, alese cu un plus de grijă pentru binele planetei noastre.

Pantofi damă caută pereche

În categoria Premium sunt disponibile multe aste produse confecționate în mod sustenabil de la branduri renumite. Fie că ai nevoie de o cămașă, o rochie pentru o cină romantică sau un palton elegant pentru mersul la birou, pe About You găsești toate aceste articole vestimentare obținute în mod sustenabil. Fii elegantă și protejează mediul în același timp!

Branduri populare din această categorie
Culori populare din această categorie
Mai multe subiecte interesante
Modă femei
Branduri femei
ABOUT YOU X INTERNATIONAL
România
*Apel gratuit în toate rețelele. În cazul apelurilor internaționale pot fi percepute tarife suplimentare.**Toate prețurile includ TVA.5) Nu se aplică condiții speciale. https://www.aboutyou.ro/conditii-promotie
© 2021 ABOUT YOU SE & Co. KG