Sari la conținutul principal
02z
09h
21m
36s

Sărbătorește 5 ani ABOUT YOU-până la -50% EXTRA doar în APLICAȚIE

Iubim moda. Și ne iubim planeta.

Aportul nostru
Lucrăm cu scopul de a avea un impact redus asupra mediului și de a oferi condiții echitabile tuturor persoanelor implicate. De aceea, ne propunem să ne desfășurăm activitatea cu un impact general cât mai pozitiv. La baza acțiunilor noastre stau trei piloni: sustenabilitatea, circularitatea și impactul redus asupra mediului.
Producție sustenabilă
Niciun produs nu este 100% sustenabil. Dar credem că multe din aceste produse sunt mai bune decât cele convenționale. Prin funcționalitățile shop-ului online dorim să informăm clienții despre impactul produselor asupra mediului natural și social înainte de a le cumpăra.
Ghidează-te după simbolurile privind sustenabilitatea atunci când faci cumpărături
Explorează categoria noastră de sustenabilitate pentru surse de inspirație.
Folosește filtrele noastre pentru a vedea produsele cu accent pe sustenabilitate pe care le preferi.
Apasă pe simbol pentru a vedea un rezumat referitor la sustenabilitatea produsului.
Citește secțiunea privind sustenabilitatea din detaliile articolului pentru mai multe informații despre materialele, procesul de producție și certificările fiecărui produs.
Circularitate
Inițiativele noastre în materie de modă circulară au ca scop extinderea ciclului de viață al produselor și, în consecință, reducerea producției de deșeuri asociate cu crearea și utilizarea articolelor de îmbrăcăminte. Pentru a facilita schimbarea obiceiurilor de consum, secțiunea noastră Second Love oferă soluții alternative, cum ar fi moda second-hand și cea reciclată.
Sortimentul upcycling
Amprenta noastră ecologică
Ne măsurăm continuu amprenta ecologică și ne îmbunătățim analiza în consecință. Folosind cunoștințele dobândite, stabilim obiective pentru a ne reduce amprenta, colaborăm cu partenerii noștri pentru a face îmbunătățiri și împărtășim anual progresele noastre în raportul nostru ESG.
Descoperă măsurile noastre corporative
Anul fiscal 2022/23 în cifre
În anul fiscal 2022/2023, am redus cantitatea de emisii rezultate din activitatea noastră la 1,20 kg CO₂e per comandă, marcând o îmbunătățire față de nivelul de 1,31 kg CO₂e din anul 2020/2021. De asemenea, am redus emisiile de gaze cu efect de seră Scope 1 și 2 cu 53,7 % în comparație cu anul 2020/2021, îndeplinind astfel obiectivul nostru de a ne reduce amprenta de carbon. În cele din urmă, am crescut procentul partenerilor noștri de afaceri cu obiective științifice la 54,4 %. Toate acestea sunt cifre care atestă angajamentul nostru continuu de a transforma sustenabilitatea într-o prioritate și de a reduce impactul asupra mediului.
Cum ne poți ajuta?
Cu pași mărunți: reducând consumul, prin cumpărături conștiente și informate, prin acțiuni conforme cu economia circulară și, pur și simplu, prin grija față de hainele tale, astfel încât acestea să dureze mult timp. Consultă pagina noastră „Iubește-ți garderobă” pentru sfaturi despre cum să îți îngrijești și să îți repari hainele preferate.
Fii responsabil
Există multe modalități de a face cumpărături mai responsabil, de la crearea unei garderobe capsulă până la alegerea unor piese reciclate, second-hand sau pur și simplu mai sustenabile. Opțiunile sunt infinite. Alege branduri care îți împărtășesc valorile și cumpără cu intenția de a-ți păstra articolele preferate cât mai mult timp posibil.
Ai grijă de hainele tale
Dacă ai grijă cum trebuie, te poți bucura de fiecare articol de îmbrăcăminte pentru o perioadă lungă de timp. Poți începe prin a citi eticheta cu atenție și prin a-ți spăla hainele mai rar și în apă rece. Găsește un croitor bun și nu-ți arunca hainele. Oferă-le o nouă șansă, oferă-le o a doua viață.
Alătură-te mișcării circulare
Hainele pot primi o a doua viață în mai multe moduri, de exemplu, prin refolosirea sau refacerea lor cu ajutorul propriilor aptitudini, prin revânzarea sau prin donarea lor. Iar dacă ai chef să te distrezi, încearcă să faci schimb cu prietenii tăi!