Sari la conținutul principal

O dragoste care durează

Îngrijirea corectă a hainelor îți permite să te bucuri de ele mai mult timp și să salvezi planeta. Urmează sfaturile noastre pentru repararea, curățarea, modificarea și recondiționarea hainelor tale preferate: oferă-le o nouă viață și economisește resurse prețioase. Ești gata de acțiune?
Reparații
Revigorează-ți hainele cu aceste sfaturi inteligente și simple de reparații care te vor scăpa de o vizită la croitor.
Cum să coși un nasture nou Nasturele tău abia se mai ține într-un fir de ață, la propriu? Hai să rezolvăm situația. Iată o metodă infailibilă de a coase un nasture nou.
Cum să peticești o gaură Ai o gaură în haine, dar nu ai ac și ață de cusut? Iată un truc ușor pentru a repara găurile folosind doar un petic, hârtie de copt și un fier de călcat.
Cum să repari o cusătură desfăcută Ți s-a desfăcut cusătura și trebuie să o repari imediat? E mult mai ușor decât pare – ai nevoie doar de o foarfecă, un ac și ață. Hai să încercăm împreună.
Trucuri pentru haine
Descoperă modalități distractive, rapide și creative de a reîmprospăta și refolosi piesele tale preferate și de a le oferi o a doua șansă.
Cum să îți transformi eșarfa într-o cagulă șic Cagulele sunt în tendințe sezonul rece și, din fericire, nu-ți trebuie decât o eșarfă pentru a-ți crea una. Iată cum.
Modernizează-ți sneakerșii Ai un munte de sneakerși acasă și parcă tot nu îți convine niciun model atunci când trebuie să te încalți? Atunci ia-ți perechea de sneakerși albi și modernizează-i după bunul plac, în confortul casei tale și doar în câțiva pași.
Strâmtează-ți rochia Ai o rochie care îți este mare? Încearcă acest truc fără cusături pentru a o face să se potrivească perfect în jurul taliei, folosind doar două ace de siguranță și o bucată de sfoară sau panglică.
Îngrijirea produselor
Iată câteva sfaturi simple pentru a-ți îngriji hainele și pentru a le prelungi durata de viață.
Ce înseamnă semnele de pe eticheta de îngrijire Vrei să speli un nou articol de îmbrăcăminte, dar habar n-ai la ce se referă toate semnele de pe etichetă? Nicio problemă! Găsești mai jos o prezentare generală cu toate semnificațiile semnelor pentru spălare, uscare și călcat.
Cum să îngrijești piesele de lână Lâna este o fibră delicată care necesită un tratament special. Datorită acestor sfaturi, articolele tale vor rezista mai mult timp.
Cum să îngrijești denimul Denimul este o țesătură rezistentă, care poate dura mulți ani dacă este îngrijită corespunzător. Următoarele sfaturi îți vor face piesele tale preferate din denim să arate ca noi mult timp după ce le cumperi.
Modificări
Alterează-ți piesele preferate pentru a le adapta perfect la stilul tău, cu aceste sfaturi simple și rapide.
Cum să îți scurtezi mânecile Mânecile tale sunt prea lungi? Există o soluție mai rapidă decât să mergi la un croitor și tot ce îți trebuie este cretă, ață, o foarfecă, un metru de croitorie și o mașină de cusut.
Cum să îți scurtezi blugii Blugii tăi sunt prea lungi sau poate vrei să le schimbi lookul? Iată o modalitate simplă și rapidă de a-ți scurta blugii, chiar și dacă ești începător într-ale cusutului.
Cum să îți scurtezi tivul Ți-ai luat o fustă prea lungă sau pur și simplu vrei un mic upgrade? Tot ce îți trebuie pentru a scurta tivul este niște cretă, o riglă, bandă adezivă pentru tiv, un fier de călcat și o foarfecă. Iată cum.
Vrei să afli mai multe despre măsurile noastre?