Sari la conținutul principal

Iubim moda. Și ne iubim planeta.

Contribuția noastră
Credem în ideea că afacerile ar trebui să aibă ca scop reducerea impactului negativ asupra mediului și pe cel social. Dorim să promovăm pacea, toleranța și o planetă sănătoasă. Abordarea noastră se concentrează pe trei domenii: produse durabile, circularitate și amprenta noastră asupra mediului.
Produse axate pe sustenabilitate
Niciun produs nu este 100% sustenabil. Cu toate acestea, știm că multe produse au un impact mai mic asupra mediului în comparație cu alte produse similare. Caracteristicile magazinului nostru au scopul de a le permite clienților să ia decizii în cunoștință de cauză atunci când fac cumpărături, ținând cont de impactul social și de mediu al produselor.
Ghidează-te după simbolurile privind sustenabilitatea atunci când faci cumpărături
Explorează categoria noastră de sustenabilitate pentru surse de inspirație.
Folosește filtrele noastre pentru a vedea produsele cu accent pe sustenabilitate pe care le preferi.
Apasă pe simbol pentru a vedea un rezumat referitor la sustenabilitatea produsului.
Citește secțiunea privind sustenabilitatea din detaliile articolului pentru mai multe informații despre materialele, procesul de producție și certificările fiecărui produs.
Cum poți contribui
Ia decizii raționale atunci când faci cumpărături.


Creează-ți o garderobă capsulă sau alege produse reciclate, second-hand sau alternative mai sustenabile. Cumpără produse de la branduri care îți împărtășesc valorile, cu scopul de a face ca produsele tale preferate să dureze cât mai mult timp posibil. Dă-le o nouă viață hainelor tale prin reciclare sau recondiționare. Descoperă lumea DIY. De asemenea, te poți gândi să faci schimb de haine cu prietenii sau să le donezi în scopuri caritabile.
Fii responsabil
Există multe modalități de a face cumpărături mai responsabil, de la crearea unei garderobe capsulă până la alegerea unor piese reciclate, second-hand sau pur și simplu mai sustenabile. Opțiunile sunt infinite. Alege branduri care îți împărtășesc valorile și cumpără cu intenția de a-ți păstra articolele preferate cât mai mult timp posibil.
Îngrijește-ți hainele
Dacă ai grijă cum trebuie, te poți bucura de fiecare articol de îmbrăcăminte pentru o perioadă lungă de timp. Poți începe prin a citi eticheta cu atenție și prin a-ți spăla hainele mai rar și în apă rece. Găsește un croitor bun și nu-ți arunca hainele. Oferă-le o nouă șansă, oferă-le o a doua viață.
Alătură-te mișcării circulare
Există mai multe moduri de a reutiliza hainele, cum ar fi refolosirea sau reciclarea acestora, începerea unui proiect DIY, donarea sau vânzare lor în scopuri caritabile. De asemenea, ai putea lua în considerare posibilitatea de a face schimb de piese cu prietenii - o opțiune super cool!
Amprenta noastră
În anul fiscal 2023/2024, am redus intensitatea emisiilor din activitățile noastre de comerț electronic la 0,86 kg CO₂e per comandă. Acest lucru a reprezentat o îmbunătățire semnificativă a eficienței emisiilor noastre comparativ cu 1,31 kg CO₂e în 2019/2020. În plus, emisiile noastre de gaze cu efect de seră Scope 1 și 2 au fost cu 73,8% mai mici decât în acest an de referință, subliniind angajamentul nostru de a ne reduce amprenta de carbon. În cele din urmă, am crescut procentul partenerilor noștri de afaceri cu obiective bazate pe știință la 72,7%. Aceste realizări reflectă eforturile noastre continue de a acorda prioritate sustenabilității și de a ne reduce impactul asupra mediului.
Descoperă măsurile noastre corporative
Anul fiscal 2023/2024 în cifre
În anul fiscal 2022/2023, am redus intensitatea emisiilor din activitatea noastră de comerț electronic la 1,20 kg CO₂e pe comandă, o îmbunătățire semnificativă a eficienței emisiilor noastre comparativ cu 1,31 kg CO₂e în 2020/2021. În plus, emisiile noastre de gaze cu efect de seră de tip Scope 1 și 2 au fost cu 53,7 % mai mici decât în anul de referință 2020/2021, subliniind angajamentul nostru de a ne reduce amprenta de carbon. În cele din urmă, am crescut procentul partenerilor noștri de afaceri cu obiective bazate pe știință la 54,4%. Aceste realizări reflectă eforturile noastre continue de a acorda prioritate sustenabilității și de a ne reduce impactul asupra mediului.
Creșterea eficienței materialelor
Am redus greutatea pungilor noastre din polietilenă cu până la 25%, reducând astfel cantitatea de material utilizat prin reducerea grosimii foliei.
Materiale reciclate
Pungile noastre din polietilenă sunt compuse în proporție de peste 80% din materiale reciclate post-consumator, iar cutiile noastre de carton sunt compuse în proporție de 100% din materiale reciclate FSC.
Încheiem ciclul
Materialul reciclat din pungile returnate de polietilenă este reintrodus în fluxul de producție a noilor ambalaje, închizând astfel ciclul de consum.
Circularitate
Prin inițiativele noastre privind moda circulară, dorim să prelungim durata de viață a produselor și să reducem deșeurile rezultate din producția și consumul de modă. Pentru a facilita schimbarea obiceiurilor de consum, sortimentul nostru de upcycling oferă o alternativă la moda de primă mână.
Sortimentul upcycling