SUMMER SALE: Până la 60% reducere5

Tricouri mărimi mari pentru femei5,491

Bluze și tricouri de damă, pentru orice stil vestimentar

Așa cum nu ține cont de vârstă, stilul nu înseamnă nici măsurile standard din reviste și de pe podiumurile de modă. Indiferent de forme, moda înseamnă libertate de exprimare, alegeri vestimentare inspirate, care te pun în valoare și te ajută să te simți confortabil în pielea ta și în hainele pe care le îmbraci. Și este ușor să-ți exprimi personalitatea cu topuri și tricouri clasice, asimetrice, cu texturi diverse și imprimeuri neașteptate. Și, pentru că vrem să îți aducem aproape tot ce îți dorești pentru a te simți mereu frumoasă și la modă, în categoria tricouri pentru femei ți-am pregătit o selecție de topuri și bluze care îmbracă perfect orice formă.

Tricouri de damă plus size - un plus de încredere în tine

Urmează un eveniment important în viața ta, o petrecere, o întâlnire la care vrei să arăți senzațional sau pur și simplu vrei să îți pui calitățile în valoare într-un mod inedit? Pe About You căutarea ta va avea exact rezultatele dorite. Dacă vrei să strălucești, ai la dispoziție o varietate de bluze elegante din dantelă XXL și tricouri damă mărimi mari, croite astfel încât să te simți confortabil și plină de încredere în atuurile tale. În modă nu există corect sau greșit, stilul este unic, personal, ceva care te definește și care nu ține cont de convenții.

Găsește outfitul perfect! Bluze damă, pentru toate mărimile

Descoperă gama de tricouri și bluze damă mărimi mari, haine comode, elegante, casual sau sport, într-o varietate de modele, culori și croieli, pe care le poți include în outfituri de care te vei îndrăgosti. În plus pe About You , găsești mereu reduceri în categoria SALE. Ieși din tipare și fii tu! Pentru că stilul este About You - about ALL OF YOU!