Modă de plajă mărimi mari pentru femei1,012

Costume de baie mărimi mari, de la branduri de top

Sunt puține momentele în care nu ne gândim la vacanță, la zile însorite petrecute pe plajă și la băi în mare sau în ocean. Iar una dintre cele mai importante etape în pregătirea unei vacanțe de vară perfecte este alegerea costumului sau a costumelor de baie potrivite. Chiar dacă nu te încadrezi în standardele promovate în revistele de modă sau pe podiumurile de fashion, poți arăta senzațional dacă alegi îmbrăcămintea de plajă potrivită formelor și siluetei tale! Și dacă mai adugi și o pereche de flip-flops de plajă prin care să alunece ușor nisipul fierbite, vei avea mereu o bună dispoziție.

Alege costume de baie XXL ieftine, de la cele mai cunoscute branduri

Pe About You, găsești întotdeauna ceea ce-ți dorești! Și pentru că vrem ca vacanța ta să fie perfectă, ți-am pregătit o gamă variată de îmbrăcăminte pentru plajă, costume de baie-rochiță și costume de baie XXL din cele mai fine materiale, care îți vor contura frumos silueta și te vor face să te simți în largul tău! Imprimeurile florale sau modele geometrice sunt vedetele oricărui sezon estival, așa că poți alege cu încredere costume de baie întregi de mărimi mari în culori vesele, cu printuri interesante! Și pentru că vei petrece atât de mult timp la soare, nu uita de alte accesorii de plajă cum ar fii ochelarii și pălăria de soare.

Moda pentru plajă, mărimi mari: găsești toul pe About You!

Te așteptăm cu cele mai moderne modele de costume de baie pentru femei plinuțe de la branduri de top, la cele mai accesibile prețuri!Poți alege modele întregi sau din 2 piese, simple sau cu model, multicolore sau uni! Oricare ar fi preferințele tale, vei arăta spectaculos cu îmbrăcămintea de plajă potrivită și o pereche de șlapi Birkenstock vacanța ta va fi una absolut memorabilă. Și, pentru ca lucrurile să fie și mai ușoare pentru tine, livrarea și returul produselor sunt gratuite!