Topuri mărimi mari pentru femei2,008

Ținute stylish, cât ai spune crop topuri

Pe bună dreptate, atunci când vorbim despre topuri lungi sau crop topuri, acestea sunt, fără doar și poate, piesele de rezistență care au invadat lumea fashionului feminin. Astăzi, orice doamnă sau domnișoară are cel puțin un astfel de articol vestimentar, extrem de util, în garderoba personală. Motivul? Topurile sunt piese versatile și super cool, care se potrivesc de minune cu aproape toate celelalte haine. Fie că sunt prezentate ca maieuri damă sau tricouri fără mâneci cu diferite particularități stilistice, un top feminin e exact piesa de rezistență a oricărei ținute.

Topuri elegante sau casual, oriunde și oricând

În orice moment poți îmbrăca un top elegant și poți participa fără griji la orice eveniment, zi festivă sau serată, asociindu-l cu o pereche de pantaloni conici tip țigaretă, un blazer de mărimi mari sau o fustă conică sau plisată. Combinațiile tu le decizi, pentru că aceste piese vestimentare îți oferă nu doar libertate de mișcare, ci și libertate de creație, indiferent dacă le alegi pentru momente importante din viața ta sau pentru viața de zi cu zi! Nu te sfii să porți topuri elegante cu paiete sau topuri scurte atunci când vara și festivalurile sunt pe sfârșite, pentru că atunci când sezonul răcoros începe, ele devin adevărate accesorii în combinație cu geci, jachete, paltoane, cardigane sau sacouri! Uite un exemplu care să te ajute: se ia un maieu satin elegant, cu o fustă plisată și o pereche de cizme lungi, se adaugă o blană și...voilà un outfit de zile mari!

Topuri casual, pentru femei care nu fac compromisuri

Alege un top ca o alternativă ideală atunci când bluzele elegante sau cămășile sunt insuficiente pentru a-ți pune în valoare stilul vestimentar! Nu e mereu despre ce spun alții că e în tendințe, ci despre ce simți tu că ți se potrivește! Așadar, dacă un maieu de damă din bumbac crezi ca e exact ceea ce ai nevoie pentru o zi în care nu vrei să ții cont de opiniile nimănui, atunci nu mai sta pe gânduri și poartă-l cu personalitate, indiferent de circumstanță! About You te susține, punându-ți la dispoziție cea mai variată gamă de produse de top!