Până la -40% EXTRA la Geci de toamnă5

Numai:00Ore00Minute00Secunde

Individualitate, stimă de sine și toleranță, cu perechea potrivită de pantofi damă

Îi încurajăm pe oameni să își exprime personalitatea prin îmbrăcăminte, fiindcă individualitatea, stima de sine și toleranța sunt valori importante care pot fi imprimate societății prin intermediul modei. Însă, moda e mult mai mult decât atât, întrucât industria modei depinde în aceeași măsură de oameni și de resursele pe care ni le pune la dispoziție planeta. Suntem conștienți de consecințele acțiunilor noastre asupra mediului, de aceea ne străduim să avem o bază responsabilă, oferindu-le clienților noștri opțiuni sustenabile, atractive și prietenoase cu mediul înconjurător.

Încălțăminte damă fabricată din grijă pentru mediul înconjurător

Ideea de sustenabilitate cuprinde mai multe aspecte: utilizarea responsabilă a materialelor cât mai prietenoase cu animalele și mediul înconjurător, eficiența utilizării resurselor și condiții de muncă echitabile. În prezent, produsele de pe platforma noastră poartă această etichetă doar dacă întrunesc cel puțin unul dintre criteriile enumerate mai sus. Știm că nimeni nu e perfect, dar credem că orice pas în direcția bună poate avea efecte pozitive când vine vorba de protejarea mediului. În această categorie cu pantofi damă, așteaptă-te să găsești încălțăminte pentru care brandurile producătoare au avut grijă să nu lezeze mediul înconjurător și să întreprindă numeroase a acțiuni de protejare a acestuia. Fie că ești în căutare de ghete damă, încălțăminte din piele naturală sau din înlocuitori, sandale pentru femei, teniși damă, bocanci sau papuci, aici găsești toate aceste produse, alese cu un plus de grijă pentru binele planetei noastre.

Pantofi damă caută pereche

În categoria Premium sunt disponibile multe aste produse confecționate în mod sustenabil de la branduri renumite. Fie că ai nevoie de o cămașă, o rochie pentru o cină romantică sau un palton elegant pentru mersul la birou, pe About You găsești toate aceste articole vestimentare obținute în mod sustenabil. Fii elegantă și protejează mediul în același timp!