Până la -50% EXTRA la PREMIUM5

Numai:00Ore00Minute00Secunde
Sutiene costume baie774

O nouă zi de plajă, un nou costum de baie spectaculos

Vara, ce poate fi mai plăcut decât să te răcorești într-o piscină sau să simți libertatea înotând printre valurile mării? Profită de fiecare ocazie pentru a te face remarcată și comandă acum costumul de baie care să îți pună corpul în evidență. Pe About You, găsești atât costume de baie întregi, cât și costume de baie în două piese. Fie că alegi un model cu un imprimeu inedit, fie că preferi varianta mai simplă, nu lăsa să treacă vara fără să îți înnoiești garderoba cu un nou costum de baie.

Sutienul pentru costumul de baie perfect

Când vine vorba despre costumele de baie în două piese, sutienele sunt articolele care îți pun în valoare bustul și pe care trebuie să le alegi cu maximă atenție. Rămâi pe site-ul nostru și descoperă modele inedite de sutiene de plajă, în culori aprinse sau monocrome, simple sau cu volănașe, neckholder sau tip bustieră, cu suport normal și bretele reglabile, cu sârmă sau cu cupe moi. Redescoperă-ți feminitatea cu noile modele de costume de baie pentru femei și pășește încrezătoare pe plajă. Nu te sfii să alegi culori aprinse și modele îndrăznețe!

Slip sau pantaloni scurți?

Ne place să vii în vizită la noi pe site, de aceea actualizăm constant gama de produse de top și căutăm să îți prezentăm atât modele clasice, cât și ultimele modele apărute pe piață. Când îți alegi slipul pentru plajă nu trebuie să ții neapărat cont de tendințe, ci să alegi modelul în care te simți bine. Mai mult decât o ținută vestimentară, pe About You găsești încredere și empatie pentru a-ți exprima cât mai bine personalitatea prin hainele pe care le porți. Descoperă modelele noastre de slipuri și pantaloni pentru plajă și fii gata să petreci o vară de neuitat! Nu uita să verifici și secțiunea de reduceri pentru oferte avantajoase, indiferent de anotimp!