25% EXTRA la TOATE HAINELE PENTRU BĂRBAȚI5

Numai:00Ore00Minute00Secunde
Sutiene2,910

Lenjerii intime care îți conturează feminitatea

Ești femeie și asta te face specială, motiv pentru care e important să ai grijă de corpul tău și să îl pui în valoare cu cele mai fine lenjerii intime, care să te învăluie în mister și candoare. O piesă pe care doar sexul frumos o îmbracă, sutienul, acest articol vestimentar atât de necesar și splendid, dă contur celor mai discrete părți ale corpului tău și te face să te simți specială cu fiecare ocazie în care îl porți. Definite elemente care emană pasiune și feminitate, sutienele sunt adevărate accesorii prin care poți scoate în evidență anumite ținute cool și foarte sexy sau pe care le poți ascunde pe sub haine și care te fac să ai încredere în femeia din tine!

Gusturi diversificate, modele diversificate de sutiene damă

Ești de 50 de ori mai diferită decât prietena ta și de 50 de ori mai diferită decât cealaltă prietenă a ta, ceea ce te face 100 % unică și specială. La fel și în privința gusturilor: clasic, urban, trendy sau casual, pe oricare dintre acestea le preferi, pe About You găsești sutiene damă care să corespundă dorințelor tale! Uneori îți vine greu să alegi, dar indiferent de tipul de cupă: sutien cupă A, cupă B, cupă C sau cupă D, de dimensiuni de la 60 la 130 sau de material: sutien dantelă, bumbac organic, jerse, sintetic sau liocel, aici ai portalul tău de senzualitate și feminitate în care poți să te bucuri de o gamă diversificată de modele, stiluri și trenduri, din care să alegi doar ce îți place și e pe placul dorințelor tale!

Construiește ținute cool, cu un sutien damă special

Sunt atât de multe combinații pe care le poți face cu modelele de sutiene de pe About You, încât nu o să te plictisești niciodată! Fie că pui un sutien fără burete alături de un maieu super decupat, alegi sutiene cu push up pentru sacouri și bluze decoltate, ai nevoie de un sutien fără bretele pentru o rochie de seară sau de un sutien fără sârmă, oriunde și oricând platforma ta de fashion îți stă la dispoziție și răspunde dorințelor și ideilor tale grozave, cât ai spune All of You!