DOAR ÎN APP: Până la -50% EXTRA5

Numai:00Ore00Minute00Secunde
Pantaloni largi mărimi mari pentru femei1,412

Pantaloni largi de damă, pentru a fi pregătită de orice

Fii mereu pregătită cu câte o pereche de pantaloni largi de damă, de mărimi XXL, pe care să-i asortezi în funcție de context. About You e aproape de tine și de alegerile tale, punându-ți la dispoziție o gamă variată de produse dintre care sa le alegi doar pe cele conforme cu stilul tău vestimentar, fără a mai a face compromisuri cu personalitate ta! Acceptă-te pe tine însăți și vino alături de noi în definirea stilului libertății.

Trăiește viața fără temeri și în confort deplin, cu hainele plus size preferate

Decât să îți faci griji că nu vei găsi articole vestimentare și pe măsura ta, mai bine ți-ai lua o ceașcă de cafea și ai explora zecile de modele de haine plus size de pe About You, unde se găsesc mărimi potrivite pentru fiecare, gata să fie purtate cu încredere. Cauți pantaloni evazați xxl pentru femei sau pantaloni largi damă mărimea 60 și ai găsit doar câteva articole care să corespundă acestor dimensiuni? Înseamnă că nu ai căutat unde trebuie și mai bine iei o pauză, te relaxezi și te întinzi pe un fotoliu iar, după doar câteva click-uri, cei mai cătați pantaloni de in, pantaloni office sau pantaloni în carouri vor fi atât de aproape de tine, încât îți va fi greu să alegi produsul preferat și nu dimensiunea ca în alte dăți! Tot pe About You, găsești și bluze și tunici de mărimi mari, case se potrevesc pefrect cu pantalonii preferați.

Diferențele te fac specială: pantaloni damă eleganți, pentru orice mărime

Oriunde și oricând alături de tine, fie că că e vorba de pantaloni damă eleganți, pantaloni albi sau pantaloni largi negri, pe About You, magazinul online de produse vestimentare, găsești fix ce ai nevoie la prețuri mici și reduceri constante, de nerefuzat, astfel încât te vei îndrăgosti pe loc de modele pantaloni evazați cu talie înaltă pe care poate nu ai avut ocazia aproape niciodată să îi porți pentru că nu găseai și mărimi mari la modelele care îți atrăgeau atenția. Ne place să știm că nimic nu te poate învinge, motiv pentru care am creat o secțiune specială pentru tine, secțiunea de mărimi mari de pantaloni largi de damă, asta pentru că tu faci ca lumea să fie specială prin felul tău de a fi